Kartonski displej Whisky Display za hranu za kućne ljubimce

Kartonski displej Whisky Display za hranu za kućne ljubimce Osnovne informacije Pakiranje i isporuka Detalji pakiranja: 1PC / CTN, izvozni standard Dvostruki valoviti karton ili Prilagođavanje proizvodnog detalja: Oko 18-20 dana nakon prijema vašeg 40% depozita od strane TT Shipping: Po moru, vazduhom i firma sa ekspresnom isporukom ...

Detalji o proizvodu

Kartonski displej Whisky Display za hranu za kućne ljubimce

Osnovne informacije

Model NO .: Prikaz na ploči Materijal: karton
Prikaži mesto: zatvoreno Upotreba: Supermarketi i prodavnice


Pakovanje i isporuka

Detalji pakiranja: 1PC / CTN, izvozni dvostruki valoviti karton ili prilagođavanje
Detalji proizvodnje: Oko 18-20 dana nakon prijema vašeg 40% depozita od strane TT-a
Dostava: Po moru, vazduhom i ekspresnom isporukom

Informacije o kompaniji

Mi smo firma za izradu rešenja koja prati dizajnerske kompanije da bi postigli svoj dizajn u proizvodnji korak od uzorka do masovne proizvodnje.
Specijalizovano je za proizvodnju kontra-kartonskog displeja, kartonskog displeja, kartonskog displeja, acikličnog displeja, skladišta, polica za poliranje, drvenog foto-okvira i višestrukog proizvoda.
Uz naprednu međunarodnu proizvodnu opremu, naša kompanija može da proizvede najizazovnije i jedinstvene prikaze. Sa strogim postupcima u proizvodnji i najvišim standardom u kontroli kvaliteta, mi smo u stanju da upravljamo i kontrolišemo svaki korak od proizvodnje do prodaje. Trenutno radimo potpunu pripremu za proizvodnju najprikladnijih i specifičnih pop prikaza za vas, zadovoljavajući Vaše zahtjeve u performansama, prikazima i oglašavanju. U međuvremenu, koncentrisali smo se na uvođenje karakteristika vaše robe u dizajn, uhvatiti oči potencijalnih kupaca, koji pomažu da razvijete potencijalna tržišta da povećate prodaju i pojačate imidž vaše cenjene kompanije.
Naše iskusno osoblje pokušava najbolje da služi vi i vašem kupcu.
Zadovoljstvo klijenata je naš najveći prioritet!

VAŽNA OBAVIJEST:

Ovaj proizvod je dizajniran od strane našeg klijenta, nećemo ga prodati nikome osim ako ne dobijete pismenu dozvolu od našeg klijenta. Slike proizvoda prikazane ovde samo pokazuju našu proizvodnu sposobnost. Hvala na razumijevanju.


Opšti tok posla

1) Upit - profesionalna ponuda.
2) Potvrdite cenu, vrijeme rada, umetničko delo, rok plaćanja itd.
3) Prodaja odgovora šalje Proforma fakturu.
4) Klijent vrši uplatu za depozit i šalje nam potvrdu Banke.
5) Početna faza proizvodnje - obavijestiti klijente da smo dobili uplatu, i napravićemo uzorke prema vašem zahtjevu, poslati vam fotografije ili uzorke kako biste dobili saglasnost. Nakon odobrenja, obaveštavamo da ćemo ugovoriti produkciju i informirati procijenjeno vrijeme.
6) Srednja proizvodnja - pošaljite fotografije da biste prikazali proizvodnu liniju na kojoj možete videti svoje proizvode. Ponovo potvrdite procenjeno vreme isporuke.
7) fotografije i uzorci proizvoda za proizvodnju proizvoda za masovnu proizvodnju će vam poslati na odobrenje. Takođe možete organizovati inspekciju treće strane.
8) Klijenti vrše uplatu za bilans i Odgovor isporučuju robu. Obavestite broj za praćenje i proverite status klijenata.
9) Nalog se može reći "završiti" kada primite robu i zadovoljite s njima.
10) povratne informacije o odgovoru na kvalitet, usluge, povratne informacije o tržištu i predloge. I možemo učiniti bolje.

Finiranje

Korišćenje slika u proizvodima od drveta
Praškasti premaz koji se koristi u metalnim proizvodima
Plating in Chrome, Nickel, or Bright Zinc. Using metal products.
Passivity i Electro Polishing za proizvode od nerđajućeg čelika koji se koriste u metalnim proizvodima.

Naša služba
Uradite crtanje kao što je CAD / AI / PS i nudite jasan 3D koji gleda na kupca.
Testiranje uzoraka kao zahtjeva prije isporuke.
Izrada svih provera kvaliteta procesa.
Usluga pošiljke-CIF / CFR / FOB.
Sourcing za kupca kao besplatan.

FAQ

P: Da li ste proizvodna ili trgovinska kompanija?
O: Mi smo OEM Fabrika specijalizovana za rešenja Display Display Solutions. Mi pružamo sve faze usluge rešenja, projektovanja, proizvodnje, štampanja, kontrole kvaliteta, kovanja, pakovanja izvršenih i isporuke.

P: Možete li napraviti crtež sa svoje strane?
O: Da, Store Store može da obezbedi grafički crtež i 3D crtež kako bi objasnili strukturu jasnije i poslali vas na odobrenje.

P: Možete li mi pomoći da izradim dimenzije ekrana?
O: Da, molimo vas da savetujete veličine vašeg proizvoda, koliko proizvoda po ekranu, veličini proizvoda, težini proizvoda je takođe neophodno, kako bi nam pomogli da izradimo prikaz

P: Mogu li da odštampam svoj logotip kompanije na njemu?
O: Da, prilagođen je Vašim zahtevima.

P: Kakvo je uobičajeno plaćanje?
O: Imamo dva uslova plaćanja.
1,30% depozit, saldo koji se plaća nakon što je roba isporučena.
2, L / C na vidiku

P: Kada mogu dobiti citat?
O: Obično citiramo u roku od 24 sata nakon što dobijemo vašu istragu. Ako ste vrlo hitni da biste dobili cenu, pozovite nas ili nam recite u e-pošti, tako da ćemo razmotriti vaš prioritet upita.

P: Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?
O: Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provjerite naš kvalitet. Ako vam trebaju uzorci, mi ćemo naplatiti troškove uzorka. Ali troškovi uzorka mogu biti refundirani nakon potvrde porudžbine kada je vaša količina narudžbine više o MOQ-u.

P: Koje vrste datoteka prihvatate za štampanje?
A: PDF, Core Draw, JPG visoke rezolucije

P: Kakav je vaš proizvodni program?
A: metalni prozori, drveni displej, metalni displej, akrilni displej, skladišna oprema, ekran za podne police, drveni okvir za slike, karton, displej za kartone i višenamenski ekran.

P: Da li možete dozvoliti probni nalog?
O: Da. Mi dozvoljavamo probni nalog. To bi vam omogućilo da vidite visok kvalitet proizvoda i da vam pružimo priliku da testirate njegovu superiornost.

P: Kakav je vaš način transporta?
O: Po moru, avionom, kuririma, kao što su DHL, UPS, FEDEX, TNT i dr

P: Šta je sa vremenom za masovnu proizvodnju?
O: Iskreno, zavisi od količine narudžbe i sezone koju unesete. Prednost MOQ-a je oko 25 do 35 dana. Generalno govoreći, predlažemo da započnete istragu dva meseca prije datuma kada želite da dobijete proizvode u vašoj zemlji.

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljaca namještaja za hranu, naša fabrika može pružiti potrošačima kartonski display viski proizvodi za kućne ljubimce za kućne ljubimce sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: kartonski displeji viski za kućne ljubimce, proizvođači iz Kine, dobavljači, fabrike, tvrtke, brendovi, visokokvalitetni proizvodi
Upit

You Might Also Like