Slobodno stojeći supermarket CD DVD Stock kartonska ploča

slobodan sto supermarket CD DVD dionski kartonski predlošci Prednosti: 1.Advertising: savršeni štampani štand za prikaz može promovisati sliku i brend preduzeća i stvara veliku prodaju sa svojom karakterističnom sloganom, slikom i logom i tako dalje. 2.Personality flexible: Mogu se prilagoditi ...

Detalji o proizvodu

slobodno stojeći supermarket CD DVD dionski kartonski displej

Materijal koji se može reciklirati 350 ~ 500g CCNB + K5 ~ K3 valoviti karton
Struktura prilagođeni
Dizajn Besplatan dizajn Charge
Štampanje Ofset štampa: Maximalna veličina do 1200x1600mm
Veličina CTN U zavisnosti od veličine proizvoda
MOQ Dostupan je 200kom
Dodaci Montiranje ručnog, metalnog ili plastičnog pribora ako je potrebno.
Upotreba Izložbe, supermarketi, trgovine lancima, prodavnice, oglašavanje i promocije.
Proizvodi Olovno vreme 18-20 dana

Prednosti:

1. Reklamiranje: Savršeni štampani štand za postavljanje može promovisati sliku i brend preduzeća i stvara veliku prodaju sa svojom karakterističnom sloganom, slikom i logom i tako dalje.

2.Personality flexible: Mogu se prilagoditi prema proizvodima, koji su izvanredni u prikazu i prikazu s fleksibilnošću, pogodnošću i individualnim dizajnom karaktera.

3. Visoka kvaliteta i razumna cena: Oni dele istu vrstu vrednosti kao što su metalni štandovi, drvene displejske postolje i izložbeni štand sa organskim staklom i koštaju mnogo manje od tih proizvoda.

4. Zaštita životne sredine: Izrađeni su od različitih vrsta papira koji zadovoljava zahteve međunarodne zaštite životne sredine. Otpadni papir se može rastvoriti i reciklirati.

5. Laka težina: lako se sklapaju i rastavljaju kako bi sačuvali troškove logistike i prostora za skladištenje.

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača Book & CD Displays-a, naša fabrika može pružiti kupcima besplatne stojeće supermarketske cd dvd kartice kartonske proizvode sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit