Kartonska tačka za kupovinu (POP)

Osnovna informacija o kupatilu za kupovinu (POP). Opis proizvoda Opis proizvodaSvi displeji su "show stoppers" jer oni komanduju nekretnine na podu prodavnice, sprečavajući kupce da ih angažuju u posebnim ponudama vašeg proizvoda. Displeji se mogu ...

Detalji o proizvodu

Kartonska tačka za kupovinu (POP)

Osnovne informacije.

Model NO: tačka prikaza kupovine Materijal: Papir
Pakovanje: ravno pakovanje, individualno pakiranje, po zahtevu Specifikacija: na zahtev
Robna marka: Chinu Porijeklo: Kina
Materijali: 100% reciklirani talasasti karton Kapacitet proizvodnje: 150, 000, 000 PCS / Godina

opis proizvoda

Opis proizvodaOvi displeji su "show stoppers" jer oni komanduju nekretnine na podu prodavnice, sprečavajući kupce da ih angažuju u posebnim ponudama vašeg proizvoda. Displeji mogu biti vizuelno složeni, grand vitrina ili dizajnirani i predstavljeni u jednostavnim slojevima pojedinačnih proizvoda, u zavisnosti od vaših marketinških ciljeva. Međunarodna mreža za ishranu na papiru može biti vaša jedinstvena tačka kontakta sa prilagođenim dizajnom, proizvodnjom, brodom i prikazivanjem vaših proizvoda na ekranima koji zaustavljaju potrošače u svojim trakama.

1) Prednosti proizvoda:

Potpuno sastavljeni za punjenje proizvoda Sve boje i dimenzije se mogu menjati prema vašim detaljnim zahtevima. Strong, čvrsta struktura, dugotrajna, otporna na udarce i presa. Jednostavno za sastavljanje reklamiranja, promovisanje proizvoda i vrijednosti marke. Snažite radnu snagu.

2) Specifikacije:

Materijal: 100% reciklaža valovit karton

Veličina: prilagođena štampa: CMYK štampa: Pantone, štampa u boji, Veličina: 1, 600 x 1, 200mm

Površinski tretman: sjajna / mat filmska laminacija, lak i UV, laminacija ulja i ostalo

Uzorkovani vremenski raspon: 1 do 3 danaLadni vremenski raspon: 8 do 15 dana

Pakovanje: ravno pakovanje, individualno pakovanje, pakovanje sa roba ili po Vašem zahtevu

3) Asortiman naših proizvoda: Displej za kozmetiku Kartonski ekran Prodajni ekran Displeji sa kartonskim podovima Pokrivni kutni prikazi Kante za otpatke Sidekicks Prikazi paleta Displej kutija za konture POP StandeeTotem /

Mi se pridržavamo orijentisanih prema ljudima, kvalitetu kao prvom principu, pružajući vrijedne usluge našim kupcima.

Ima široku paletu proizvodnih kapaciteta i napredne opreme kako bi zadovoljila naše zahteve proizvodnje od dizajna proizvoda, obrade predpresionih materijala, offset-a i sito-štampe, sečenja, utiskivanja i vrelog štampe i dr.

Štaviše, najvažniji je naš profesionalni tim. Iskusili smo tehničare i radnike kako bismo zadovoljili potrebe klijenata sa entuzijazmom, većinom od kojih je već dugo bio sa kompanijom. Prosječna dužina trajanja je 10 godina.

Uvijek smo dobrodošli kupcima Svoj dizajn u bilo kojoj veličini, bilo kojoj boji, bilo kojem obliku. Dakle, molim vas ne oklevajte da nam kažete o svojim idejama ili nam pošaljete uzorke.

FAQ

1. Da li nudite rešenje za dizajn naših proizvoda?

Prilagođeni dizajnirani radovi su naša specijalnost, imamo svoj odličan dizajner koji nudi različita baza dizajnerskih rješenja po vašim individualnim zahtjevima. Mi vam možemo pomoći da razvijete pametno, funkcionalno i jednostavno rješenje za pakovanje.

2. Koje su vaše uobičajene mašine za proizvodnju?

Mašina za offset štampu, Automatske produkcije, Mašina za rezanje, Mašina za laminiranje, Mašina za vruće štancanje.

3. Uzorci vode vrijeme?

Uzorak bi se podneo u roku od 3-5 dana.

4.Kako da platite?

Otvorili smo mnogo načina da prihvatimo platu.T / TL / C West Union i tako dalje.

5. Kada je vaš radni sat?

Možete naručiti 24/7; Prodavci će biti u kontaktu sa vama kada vam je naručena revizija. Ako vam je potrebna lična pomoć, molimo kontaktirajte nas. naše usluge


Materijal 100% reciklaža valovitog kartona
Veličina prilagođeni
Štampanje CMYK štampa: Pantone, spot color printing, Veličina: 1,600 x 1,200mm
Obrada površina Sjajna / mat filmska laminacija, lak i UV, laminacija ulja i ostalo
Uzorkovani vremenski raspon 1 do 3 dana
Olovni vremenski raspon 18 do 20 dana
Pakovanje ravno pakovanje, individualno pakovanje, pakovanje sa roba ili po Vašem zahtevu


Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača kartonskih displeja, a naša fabrika može pružiti kupcima proizvode za kupovinu (pop) proizvode od katrana sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: hrana za kupovinu (pop) podni karton, proizvođači iz Kine, dobavljači, fabrika, kompanija, brendovi, visokokvalitetni proizvodi
Upit

You Might Also Like