CMYK Lakirnice za površinske telefone Kuka za postavljanje na ekranu sa 350gsm i B flautom

Opis: CMYK Lakirnice za površinske telefone Kuhinjska postolja sa 350 g / m2 i b flute 1. Materijal visoke kvalitete: 350 gsm CCNB + K5, tj. Čvrsti valoviti papir, siva ploča, slonova ploča, itd. 2. Prilagođena veličina: Naša normalna veličina za samostojeći displej je W 50cm XD 45cm XH 157cm ....

Detalji o proizvodu


Opis:

CMYK Lakirnice za površinske telefone Kuka za postavljanje na ekranu sa 350gsm i B flautom

1. Visok kvalitet Materijal: 350gsm CCNB + K5, to jest, čvrsti valoviti papir, siva ploča, slonova ploča itd.


2. Prilagođena veličina: Naša normalna veličina za samostojeći prikaz je W 50cm XD 45cm XH 157cm. Ali imamo dizajniranje odeljenja za projektovanje konstrukcija i planiranje aviona, profesionalnu grafiku i konstrukcijski dizajn.


3. Fleksibilan stil: preklopiva, lako se uklanja, montira, nosi i čuva. za kartone, gotovo svi modeli mogu biti sklopivi, što je mnogo ekonomično za transport i nošenje. . Da omogućimo dobavljače i direktno transportujemo sa mesta utovara do završne prodajne stanice nepotrošene prodaje, štednju u ponovnom pakiranju troškova


4. Šareno štampanje: ofset 4-bojno štampanje. ili prazno (može se prilagoditi)

Posle obrade: sjaj, laminiranje, tačka. UV, utiskivanje, štancanje, vodootpornost


5. Tehnika proizvodnje veštih radnika, strogi nadzornici i uvođenje napredne opreme osiguravaju ne samo osiguranje kvaliteta, već i konkurentne proizvode tiptop. Ima vodeću ulogu među svim preduzećima istog poslovnog sektora za napredni način upravljanja preduzećima, odličan timski rad i izuzetan kvalitet kredita.


6. Zaštita očiju: Njegov inovativni dizajn i šarena štampa mogu lako povećati profil vašeg brenda i skrenuti pažnju na nove proizvode.


7. Dobar oglašivački efekt: papirni prikaz postao je najnoviji i najmoderniji savremeni merchandising alat i njegove raznovrsne manifestacije personalizovani sadržaj zadovoljava estetsku i živopisnu savremenu publiku. To je najbolji način promovisanja korporativnog imidža i izgradnje terminala.


8. Dobra usluga: Povrat ćemo vaš upit za 24 sata i preporučiti odgovarajući stil prema vašim idejama i proizvodima. Naši profesionalni dizajneri koji vam mogu pomoći u pravljenju dizajna dok ne budete zadovoljni. Nakon završetka izrade prikaza ćemo vam donositi slike uputstva za montažu kako biste im pomogli da ih saberete na pravi način, a možemo vam napraviti i video ako je to potrebno.

Ali za boju, oni su različiti jer uzorak boja je uzorak za ink-jet štampu, boje će imati određenu devijaciju, pa se uzorak boje koristi samo za potvrđivanje reči, slike, to nije standardna boja. Ali mi ćemo organizovati malu kolekciju boja za vašu potvrdu, nacrt boje je blizu boje ofset-a. Naravno, možete nam dati kolekciju boja za nas.

Za potrebe masovne proizvodnje, svi prikazi ćemo nabaviti jednostavno crtež prvo, nakon potvrđivanja porudžbine, slobodno ćemo isporučivati ​​uzorak. Kad se uzorak potvrdi, uredićemo uzorak, struktura uzorka je ista kao i masovna proizvodnja.

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača kartonskih displeja, a naša fabrika može pružiti klijentima cmyk lakiranje površinskih telefonskih kukica za izložbe sa 350 g / m2 proizvoda b flute i dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: cmyk lakiranje površina telefona kuke prikazni stojalo sa 350gsm i b flute materijala, Kina proizvođača, dobavljača, tvornica, tvrtka, brendovi, visokokvalitetni, proizvodi
Upit

You Might Also Like