Izvanredna poklon kutija za modni papir za promociju čarapa

Izvanredna moda knjiga poklon kutija za čarape Promocija četverostrana zelena Pop maloprodaja Kartonska postolje Kuhinjska kaseta se obično koristi u poklon i zanat, igračke, nakit i luksuz, elektroničku ambalažu i mnoge industrije. Usko je povezan sa svakodnevnim životom. Kartonska kutija će koristiti sivo ...

Detalji o proizvodu

Izvanredna poklon kutija za modni papir za promociju čarapa

Četverostrana zelena pop maloprodajna kartonska kukasta postolja

Kartonska kutija se obično koristi u poklon i zanat, igračke, nakit i luksuz, pakovanje elektronike i mnoge industrije. Usko je povezan sa svakodnevnim životom.

 

Kartonska kutija će koristiti sivi karton sa obloženim papirom, kraft papir, umetnički papir i fensi papir kao osnovni materijal. Nudimo sjajnu ili matiranu laminaciju na površini. To će pomoći u zaštiti sadržaja i dati bolji osećaj dodira. Da li postoji i drugi način da se vaša proizvodnja izdvoji na celoj polici? Da, nudimo prilagođenu završnu obradu pločastih površina na kutiji, kao što su štancanje, utiskivanje, spot UV itd.

 

Kreativni dizajn može pomoći promociji! Dakle imamo ekipu da rešimo vašu slagalicu u dizajnu.

Ne oklevajte da stupite u kontakt za bilo koje pitanje! :)

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača pakerskih kutija, naša fabrika može pružiti kupcima izuzetan poklon za modu papir za proizvode za promociju sokova uz povoljnu cijenu. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: izuzetno modni poklon kutija za promociju čarapa, proizvođači iz Kine, dobavljači, fabrika, kompanija, brendovi, visokokvalitetni proizvodi
Upit

You Might Also Like