Papirni displej (AQ000059)

Detalji o proizvodu Osnovne informacije Specifikacija: ISO9000 / 9001/9004/19011: 2000 Opis proizvoda Od rezultata naših promocija i publiciteta to dokazuje da su reklame za naše proizvode POP materijala najviše ekonomičnije od bilo kog drugog, jer naš POP Materijalni proizvodi imaju 8 ...

Detalji o proizvodu

Detalji proizvoda

Osnovne informacije
  • Specifikacija: ISO9000 / 9001/9004/19011: 2000

opis proizvoda
Iz rezultata naših promocija i publiciteta dokazano je da su reklame za naše proizvode POP-a najviše ekonomičnije od bilo kog drugog, jer naši POP materijali imaju 8 važnih prednosti:

1. Lagan i stabilan: Proizveden naprednim mehanizovanim proizvodnim linijama; Vrlo lako se fiksira i montira zajedno za upotrebu; A njegova težina je samo osma od drugih materijala kao što su gvožđe, drveni materijal i stakleni materijal.

2. Lijep prikaz efekta: Šaren i izvrsan.

3. Niski troškovi: Trošak je samo petina ili manje od drugih materijala.

4. Afinitet: POP materijali se lakše kombinuju sa drugim proizvodima.

5. Beautiti brend zamislite: Okolju prijazni materijali dodaju čast našem proizvodu, pokazuje dobru zamisao naše kompanije i učiniti kupcima apsolutno zadovoljstvo naših proizvoda.

6. Ljubazno okruženje: Može se reciklirati i potpuno ili delimično, kako bi se zaštitili mnogi resursi.

7. Niži troškovi transporta: Light, i mogu se preklopiti kako bi se smanjio jačina zvuka i nije lako oštetiti.

8. Različite strukture: stil našeg papirnog displeja je mutiformitet. Mi smo dominantni provajder u poslovnoj liniji u Kini i imamo velike fabrike, želimo da nas možete uskoro posetiti!

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača kartonskih displeja, naša fabrika može pružiti kupcima papirni displej (aq000059) proizvode sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit