Kartonske palete, kartonske igračke, štandovi za igračke

Kartonske displeje, Kartonske igračke Displeji za igračke, Kartonske displeje Opis: Kartonski displeji su najbolja oprema za skladištenje i prikazivanje proizvoda na tržištu. 1) Glavni materijal: valoviti karton, KT ploča, siva ploča 2) Dizajn: imamo šest godina iskustva u dizajnu ...

Detalji o proizvodu

Kartonske palete, kartonske igračke, štandovi za igračke

Opis:
Kartonski displeji su najbolja oprema za skladištenje i prikazivanje proizvoda na tržištu.
1) Glavni materijal: valoviti karton, KT ploča, siva ploča
2) Dizajn: imamo šest godina iskustva u projektovanju i izradi kartona, našem inženjeru istraživanja i razvijamo novu strukturu za naše klijente. Imamo i savršenog grafičkog dizajnera koji se bavi vašim umjetničkim delom da bi najbolje štampao štampu, ako nemate dizajnera, možemo pomoći u dizajnu umetničkog dela.
3) Štampanje i površinska obrada: ofset štampa, sito štampa i štampa sa mastilom
Površinski tretman: sjajna / mat laminacija, lak, vodeni premaz, UV premaz;
4) Veličina: Svi kartonski displeji su prilagođeni, imamo inženjeru konstrukcije i grafičkog dizajnera, možemo dobro dizajnirati veličinu za bazu zaslona po Vašem zahtevu, kartonski displeji su samo za vaše proizvode.
5) Pakovanje: 3 metode pakovanja, a. ravno upakovane u kartonu, zatim samo isporučite ekrane k sebi, b.3D kartonski paket, našu fabriku u Šenzenu, možete da pošaljete svoje druge proizvode u našu fabriku, zatim stavljamo proizvode na ekrane i pakujemo displeje sa proizvodima u 3D kutiju, a zatim vam otpremite sve prikaze i proizvode, c. spakujte ekrane kao vaše zahteve
6) Vrijeme uzorka: uzorak boje treba 3-5 dana, potreba uzorka u boji: 2-3 dana
7) Naknada za uzorak: mi ćemo refundirati celu uzorku ako vaša količina narudžbe dostigne do 500 komada
8) MOQ: naš MOQ je 200kom, ako je vaša narudžbina količina manja od našeg MOQ-a, mi ćemo ga napraviti kao narudžbenicu.
9) Vrijeme isporuke: 12-15 dana, ako imate hitnu potrebu, možemo potisnuti i pokušati da dovršimo teret što je prije moguće.
10) Isporuka: imamo dugoročni saradnik špediter koji vam pomaže da organizujete isporuku, preko mora ili zrakom je u redu. naravno, možete sami da organizujete isporuku, pomažemo da se besplatno učita.

Imamo profesionalni tim dizajnera i mašinu za izradu prototipova, tako da možemo isporučiti uzorak za vaše odobrenje pre narudžbe. Ovi prenosni displeji su lagani, jednostavni za podešavanje i ugrađeni kako bi stajali do velikog prometa u maloprodaji. displeji su prijateljsko okruženje, dizajnirane i proizvedene dobro, promovišu svoju robu i kompaniju svom kupcu.

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača paletnih displeja, naša fabrika može pružiti kupcima talasaste palete, postolje za prikazivanje kartona igračaka, igračke od kartona i proizvode sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit