OEM Prihvaćeni PDQ ekran za papirni materijal sa logotipom brenda

PDQ Kuhinjski displej, proizvođač / dobavljač postolja za postolje za papir u Kini, nudi OEM Prihvaćeni karton za kučni materijal sa logotipom brenda, kutiju za pakovanje / pakovanje visoke kvalitete, kartonsku kutiju i slično.

Detalji o proizvodu
Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača Counter Displays, naša fabrika može pružiti kupcima oem dobrodošlicu papira materijala kuka pdq displeja sa logotipom brand proizvoda s dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Osnovne informacije

7.19-1.1.jpg


Naša prednost
1) preko 10 godina iskustva: Imamo više od 10 godina iskustva u proizvodima za pakovanje ručno, a mi smo dovoljno sposobni da dizajniramo, proizvodimo i prodamo.
2) Sirovi materijali: Svi materijali se mogu reciklirati i ekološki prihvatljivi i prošli FSC sertifikat.
3) Jednostavna usluga: prodavci su obučeni sa pravilnošću, dizajneri su sa nekoliko godina radnog iskustva u profesionalnom dizajnu, iskusni QC i tehnička osoba.
4) Napredna oprema: Njemačka uvezla štamparsku mašinu, UV mašinu, lasersku mašinu, mašinu za presvlačenje, bronzing mašinu, mašinu za rezanje, mašinu za vruće štancanje, mašinu za sjeme, mašine za sečenje papira, lepak i kompletan set štampanja i obradu opreme za vašu uslugu.


Pakovanje i isporuka

Korak 1: svaki deo u mehuriću,
Korak 2: u unutrašnju kutiju, unutra ima penu na svakoj strani
Korak 3: nekoliko unutrašnjih kutija u kartonsku kutiju,jc@displaystandpop.com

Upit