Dom > Vijesti > Sadržaj

Koji su sastojci izrade poklon kutija?

Nov 08, 2019

● Prvo, dizajn je dizajniran u skladu sa zahtevima, kulturom i karakteristikama proizvoda.

Drugo , ispitivanje prema crtežima, izrada uzoraka. Danas je poklon kutija lijepa i lijepa, pa je i inačica boja raznolika. Obično stil poklon kutije ne sadrži samo 4 osnovne boje već i nekoliko boje boje, poput zlata i srebra.

● Treće, izbor kartona za generalni poklon karton je napravljen od kartona ili dugog kartona, vrhunskog pakovanja vina i kartona za poklon pakovanje. Karton debljine 3 mm-6 mm obično se nanosi s vanjskom površinom od umjetnog emajla i veže. Četvrto, poklon kutija za ispis koristi se samo za tiskanje ambalažnog papira, krep papir se ne štampa, a u većini slučajeva samo je obojen, jer je poklon kutija vanjska kutija za pakiranje, pa štampanje zahtijeva visoki postupak, najviše tabu razlika u bojama, tačkice u boji, loši otisci Utječu na nedostatke estetike.

● Usnama, površinska obrada poklon kutije sa papirom obično se vrši površinska obrada, uobičajeno je svjetlosno ljepilo, preko gluposti, preko UV, preko laka, preko mutnog ulja.

● Peti, postupak pripreme piva relativno je važan dio procesa tiskanja. Da bi bio tačan, glava za rezanje mora biti tačna. Ako pivo nije dozvoljeno, pivo je pristrano i pivo će i dalje utjecati na naknadnu obradu.

● Šesto, uobičajeni otisci su prvo nakon piva, ali poklon kutija je prvo pivo, prva se boji nabaviti papir, druga je poklon kutija, sveukupna ljepota, poklon kutija mora biti ručno izrađena, ovo može dostići određenu Lijepu.


QQ图片20191017144425


Za prilagođavanje, pls kontaktirajte: Wendy

Shenzhen JC POP Display Co, Ltd

Email: pop@displaystandpop.com

Telefon i Whatsapp: +8617802647686