Dom > Vijesti > Sadržaj

Pladanj ljepila

Jan 26, 2015

Naslov: 1. stanje primjene ljepila, 2. perspektive i outlook,

1; Ljepilo je vrlo širok raspon aplikacija i jednostavno za kupnju sirovina za proizvodnju spojeva;... Završio prema potrebama različitih kemijskih struktura i funkcija mogu se podijeliti u mnogo oblika.

Pakiranje, tiskanje ljepila kaput roba jer ima nezamjenjivu ulogu, ambalaža i tiskanje je postao važan faktor koji utječu na konkurentnost robe, ljudi na višim roba ambalaža više Lei. Zahtijeva nisku cijenu i trajnost. Također zatražio prekrasna i velikodušni u stanju stimulirati i privući potrošače. nužan je jak značajke protiv krivotvorenja.

Ljepilo pruža te mogućnosti, i dao ambalaža i tiskanje industrija razvoj i rast daje energiju za stvaranje uvjeta, može se reći:... Nema ljepila kose i paralelne aplikacije, ne mogu vidjeti svjetlo šarmantan animirane moderne trendi ambalaža roba. Ljepila uglavnom za pakiranje DNA usne kako bi izgledalo ljepila krilo prilikom pripreme iskreni prilikom savijanja kartona;... Volumen popust obveznicu s poklopci osi papir papir limenke boce, spremnici. cijev Kup zastava štap. papira i papira. papir i kleveta povući složeni papir i tanki film i metalnim slojem. fleksibilne plastične zove kaširane brtvljenje i tako dalje.