Dom > Vijesti > Sadržaj

Globalna popularnost našeg JC POP DISPLAY-a od kartona

Aug 15, 2019


Kao što svi znamo, s razvojem društva ljudi sve više pažnje posvećuju očuvanju resursa i zaštiti okoliša resursa. Kartonski regali za prikazivanje pojavljuju se u skladu s trendom vremena.


Koncept zaštite okoliša koji je bio popularan u stranim zemljama učinio je kartonske izložbene police popularnima svima. Njegova prilagođena svojstva ne samo što su riješila potražnju za prikazom proizvoda, već su postigla i efekt poboljšanja svijesti o robnoj marki.


Izgled kartonskih regala može se štampati u boji, što je odličan nosilac reklame. Istovremeno, kartonski displej udovoljava strogim zahtjevima zaštite okoliša, mala težina, može se raširiti i presaviti, što smanjuje troškove logistike prijevoza , može se koristiti više puta. Mnogi prijatelji mogu pitati, mogu li se nositi kartonski regali? Hoće li se srušiti? Dakako, proizvodi od papira mogu postići neočekivane rezultate. Pažljivim dizajnom inženjera, oni ne samo s ultra velikim opterećenjem, već i neograničenom kreativnošću. Uz to, stalak za prikaz papira zamijenio je veliku cijenu i jedinstvo proizvoda od drva i željeza, ekonomičan i krajnje praktičan, postao je svijetla točka svakog tržišta, supermarketa i trgovine.


Shenzhen JC POP Display Co., Ltd specijalizirali smo se za dizajn i proizvodnju valovitih kartonskih štandova od 2005. godine. (Proizvodimo i papirne kutije za pakiranje i vrećice na samom početku kada je započela naša tvrtka 1999. godine), glavni proizvodi su pop izložbeni štand 、 kartonski podni ekran 、 Kartonski totemski ekran Kartonske kutije za kolica itd . Konzultacije o cijenama Email: pop@displaystandpop.com .


Shenzhen JC POP Display Co., Ltd isporučuje visokokvalitetnu ambalažu za Walmart, Disney, Mcdonald's, Samsung, Adidas. Također nudimo kartonske police za izlaganje za poznate svjetske trgovačke centre , kao što su italijanska robna kuća LARINASCENTE, Harrods, francuska galerija Lafayette, Robna kuća Bloomingdales ...


Ispod su naši proizvodi od kartona u poznatim svjetskim trgovinama.


pop cardboard display


customized cardboard display


paper cardboardWendy

Kontaktni e-mail : pop@displaystandpop.com