Dom > Vijesti > Sadržaj

S & P 500 Notches U nova zatvaranja visoko

Jul 23, 2016

U.S. dionica završilo viši petak i S & P pogodak svježe rekordnih--svoj sedmi ove godine--dan nakon što je Stanka završila na Dow devetodnevnom pobjednički niz.

Investitori i dalje analizirati dolazni kvartalni prihodi izvješća i izdavanjem prvi post-'Brexit' ekonomski podaci uvelikoj Britanijii Europi.

Na širem Standard & Poor's 500 popeo se 0,4% na novi zatvaranja visoke i 2175.03, dok tehnologija dionica dominiraju Nasdaq Kompozitni stekla 0,5%.

Na Dow Jones industrijski prosjek, koji je vidio svoj Najduži dnevni pobjednički niz popucali četvrtak više od tri godine, završio 0,3%.

U.S. Berza je na bika trčanje od početna dva dana rasprodaje nakon LIPANJ 23Britanijiglasanje za izlaz iz eurozone. Prije četvrtka pullback, i Dow i S & P 500 napadali zapise nakon iznošenje njihove prethodne vrhove datira svibanj 2015.

Val viši zasad dionice bila je vođena djelomično pristojan početak drugog kvartala zarada sezone, izvještaji dolaze u manje loše nego što se prvobitno bojali. U petak je primjerak programa 103 dionice u S & P 500 koji su prijavljeni rezultati, 67% na vrhu rezultata, iznad dugoročnog prosjeka od 63%, prema zarada-Tragač Thomson Reuters. Rast zarada za ukupnu S & P 500 kompanija su vidjeli ugovaranje za 3,3% u tromjesečju, Thomson Reuters kaže.

Uz Dobivanje svježe zarada petak iz ispunile imena poput General Electric(GE) i (HON) --obiju tvrtki Honeywell na vrhu zarada po dio prognoze), Wall Streeta i probavljanje svježe Proizvodnih podataka iz Europe i Britanije, na prvo takvih podataka od tzv 'Brexit' glasovati prošlog mjeseca.

GE dionice pala 2% i Honeywella, koji se spustio svoj 2016 prihoda vodstvo, je od 2,4%.

Kako se i očekivalo, početni post-'Brexit' podatke izU.K. Bio je slab. U stvari, takozvana "bljesak" PMI podatke uU.K. odbio preko odbora, uz veći od očekivanog slabljenja vidio u proizvodnju, usluge i Ukupni Kompozitni indeks.

Peter Rosenstreich, Načelnik tržišne strategije u Swissquote banci, nazvao ga je "strašan post-'Brexit' PMI pročitati" USA Today rekao putem e-maila koji je obilježio slab podataka "od najoštriji kapi u U.K. PMI povijesti."

Barclays zove slab PMI podacima uU.K. kao "dosljedna prijeti recesija" tamo.

Na svijetle strane, proizvodnja PMI podacima u eurozoni ušla bolje od očekivanog, sa širokim eurozone na vrhu očekivanja kao iNjemačkaiFrancuska.

Dionice u Londonu porasle, Međutim, kao u FTSE 100 do 0,5% usred svježe nade da pogodak u U.K. gospodarstvo će dati Bank of England još više streljiva pružiti više poticaja tržišta i ekonomije na sljedećoj sjednici politika.

Dionice u Europi su trgovanje gotovo nepromijenjene, sa širokim Stoxx Europe 600 indeks od manje od 0,1%. Dionice pala u 1.1% uJapanui 0,2% u Hong Kongu preko noći.