Dom > Vijesti > Sadržaj

Točka izložbe u tržnom centru

Jan 08, 2020

Točka izložbe u tržnom centru


Stalak za prikaz papira je lagan i ekološki prihvatljiv. Na površini se mogu naručiti različite promotivne reklame. Jezici i obrasci mogu biti u mnogo različitih oblika, ali nedostatak je što nisu izdržljivi. Osobno smatram da trgovački centri imaju 40% željeznih polica, 10% drvenih polica i 50% polica papira. Ovo je razumna klasifikacija u pogledu ekonomičnosti i ljepote. Usredotočimo se na prikaz i karakteristike stalka za papir.


Prije svega, da vam pokažem nekoliko štandova za prikaz papira u izgledu i aplikaciji trgovine.

IMAGE-1802-L


Stalci za prikaz na papiru obično se koriste za postavljanje ambalažnih predmeta. Postavljanje povrća i mesa nije lako. Kako odabrati stalke za papir? Prvo, visina prilagodbe štandova za prikaz na papiru ovisi o regiji. U Kini, prema prosječnoj visini Kineza, visina stalka za papir ne smije prelaziti 1,75 m, što je previsoko da bi kupac mogao odabrati i smjestiti robu. U trgovačkim centrima papirnati štandovi mogu biti postavljeni jedan pored drugog za prikaz robe, sitni predmeti mogu se postaviti pored polica, a mogu biti postavljeni usred supermarketa kako bi se prikazale police za prikaz robe. Za različite položaje stalka za papir, oblik police za papir također će biti različit, a ispražnjena polica za papir trebala bi biti uredna i jasna s obje strane. Stalci papira na uglovima trebali bi biti lijepo pričvršćeni na proizvod i trebaju biti ravni s jedne strane za jednostavno postavljanje. Kartonske palete, postavljene usred supermarketa, moraju biti romantične pojave, sposobne da privuku kupce i da budu racionalno dizajnirane tako da kupci mogu vidjeti robu bez obzira iz kojeg smjera dolaze.


Općenito, humanizirani dizajn štandova za papir može donijeti vitalnost u trgovačkim centrima, a to zaslužuje biti prvi izbor za police.