Dom > Vijesti > Sadržaj

Neke uobičajene RFQ informacije o štandovima sa kartonskim zaslonom

Dec 24, 2019

Neke uobičajene RFQ informacije o štandovima sa kartonskim zaslonom


P1: Može li kartonski ekran podnijeti težinu s valovitom pločom?

O: ljudi obično koriste karton u svom svakodnevnom životu, najčešće je to papir za pisanje. Daje vam vrlo mekan osjećaj. Samo će oni koji se bave ovim poljem ili koji imaju duboko razumijevanje ovog aspekta razumjeti. Postoji mnogo vrsta valovitog kartona koji se koristi u raznim dijelovima života. Najvažnije je pakiranje kartona, a polica na kartonu je valovita ploča velike čvrstoće. U isto vrijeme, on može postići veću težinu mijenjanjem strukture police za prikaz, a može se izbalansirati s drvenim željezom.


Q2: Koji se materijali koriste za izradu valovitih polica za izlaganje?

O: Najčešće se koristi valoviti karton, klasifikacija valovitog kartona prema valovitom tipu: A, C, B, E i njihove kombinacije, kao što su: AB flauta, BC flauta, BBC flauta i tako dalje. Razvrstani prema broju slojeva kartona: dva sloja kartona, tri sloja kartona, četiri sloja kartona, pet slojeva kartona, sedam slojeva kartona, itd .; prema valovitom tipu: U, V, UV oblik; sada je tržište općenito UV; valoviti karton može se reciklirati, ekološki prihvatljivi proizvodi. Da bi se zadovoljila raznolikost papirnih polica, više je popularna kod potrošača i često se koristi sa drugim materijalima tako da kartonske police mogu nositi više novih modela. To


P3: Možete li proizvesti kartonsku policu kao slike na Internetu?

O: u industriji papira na papiru još nije formiran industrijski standard, mnoga preduzeća vrše izradu proizvoda po mjeri u skladu s potrebama kupca. Kada kupci promijene dobavljača, slika proizvoda prikazuje se na više tvorničkih mjesta. Teško je utvrditi da se stil proizvodi, a kvaliteta proizvoda je podijeljena. Dakle, slike na Internetu ne predstavljaju proizvođača. Proizvedite taj stil polica od papira.

0792

P4: Dizajn sam na internetu vidio vrlo dobro, možete li mi kupiti takav?

Odgovor: slike koje se vide na Internetu: neke crtaju efekte; neke proizvodi fabrika. Na slici postoje povezane informacije o vezama, a slika efekta razlikuje se od stvarnog kartonskog stalka. Ono što želite kupiti je stvarna polica od kartona, a tvornica će nakon izrade imati policu za prikaz papira. Općenito, posao nije dozvoljeno slati, prenositi ili čak prodavati. Postrojenje za prikaz kartona samo je nedostojno upotrebe polica za izlaganje za proizvodnju. Može se koristiti samo jedan slučaj, to jest, nezavisni dizajn i autorizacija za upotrebu drugih.


P5: Može li se na kartonskom displeju otisnuti polica s našim LOGO?

O: Kartonske police za prikaz prikazane su na površini valovitih proizvoda, koje se mogu lijepo otisnuti, tako da se mogu dodati za ispis bilo kojeg uzorka.


P6: Možete li ga dizajnirati prema mom zahtjevu?

O: Trenutno je industrija polica s kartonskim zaslonom prilagođena potrebama trgovaca. Lako se vlaži papir, a ne napraviti inventar.


P7: Da li je potrebno naplatiti uzorak?

O: Uzorak opće situacije je potreba da se naplati razumno, na pretpostavci dobre vjere u suradnji s kartonskom policom polica bez ikakvih troškova, samo u uzorku nekog depozita, tada će se to oduzimati od skupnoga naloga .


P8: Možete li ih poslati i sastaviti nakon što je uzorak spreman?

O: Budući da se uzorak prije nije koristio, on se neminovno neće sastaviti. Proizvođač će dati odgovarajuća uputstva za montažu. Naravno, kad ga pošaljete i sastavite radi praktičnosti, možete riješiti problem na licu mjesta kada naiđete na probleme.