Dom > Vijesti > Sadržaj

SAN DIEGO

Jul 11, 2016

1. Alex Bregman, Houston Astros

Astros' unutrašnji dio prospekt izgledao kao punom cvijetu zvona u Futures igri uništenja baseball za trokrevetne, dvokrevetne i Jednokrevetne, odnosno, u tri pokušaja. (Je iskočila u četvrtoj, nedostaje priliku postati vjerojatno prvi igrač ikad koji je prešao u Futures igra.)

Iako prvenstveno stoper do sada u karijeri drugoligaških, Bregman počeo još — položaj koji vjerojatno predstavlja najbolju rutu na većim od Astros imaju Carlos Correa na kratko. On napravio par lijepo igra, prvo počinje gladak 5-4-3 izbacio i kasnije pokazuje dobar raspon i brzo otpuštanje tijekom punjenja sporo helikopter. On je petljati slomljena palica Valjak nakon preseljenja u shortstop kasnije u igri, ali Hej, Carlos Correa igra kratko.

Također je vrijedno napomenuti: Bregman je 1.019 OPS ove sezone preko klase AA i AAA igra. Izgleda spremno.

2. Chih Wei Hu, Tampa Bay Rays

Hu potreban samo osam parcela da se kroz savršen Peti. Udario Ryon Healy i Dom Smith — par dečki za svog udarca — i izazvalo neke stvarno loše izgleda raspoloženja u procesu.

Jeste li znali da je Hu je prezime Fonetski identičan je obično iskorišten engleski Zamjenica, koja slučajno pridružene popularne Abbott i Costello natuknice o baseballu? Pa, to je.

Kartonski papir Prikazuje