Dom > Vijesti > Sadržaj

Farmaceutska ambalaža industrije za održavanje brzom tempu razvoja u određenom razdoblju

Jan 26, 2015

Droga je kao poseban proizvod, zemlja ima stroge zahtjeve za pakovinu, i čak poseban lijek ambalažni materijali imaju specifične zahtjeve. Insidera istaknuo da zdravlje vječne ljudske potrebe da farmaceutska industrija se može smatrati kao vječni izlazak Sunca industrija. Pogotovo za pet do deset godina, u svijetu farmaceutska industrija će održavati brzi razvoj, farmaceutska ambalaža također izazvat će razdoblje brzog razvoja.

U nastavku su neke od farmaceutska ambalaža industrije specifične analize.

U posljednjih nekoliko godina, Kina je industrija farmaceutska ambalaža zadržala godišnjoj stopi rasta od preko 10% svog bdp-a činili više od 10% od ukupne proizvodnje ambalaže industrije, farmaceutske industrije je veći od udjela vrijednosti ukupne industrijske proizvodnje u zemlji. Međutim, Ukupna snaga Kina je industrija drogom ambalaža je uprava još uvijek slaba, uglavnom malih, nizak nivo, low-end proizvodima suvišan izgradnju ozbiljne slabosti u razvoj novih proizvoda i primjene novih tehnologija, standardi kvalitete i sustav gradnje je još uvijek nije savršen.

Podaci pokazuju da nacionalnih Zavoda za statistiku u farmaceutskoj industriji Farmaceutskih proizvoda prihoda od prodaje od 2001 1,924.39 milijardi Yuana u 2012 17,337.67 Juana, prosečna godišnja spoj rast stopa od 22.12%. Upoznati brzorastućem tržištu potražnje, farmaceutske tvrtke će sigurno povećati farmaceutske ambalaže prateće nabave inputa, kako bi proširili razini proizvodnje i poboljšanje kvalitete proizvoda.

Ukratko, od strane farmaceutskih tvrtki kako bi osigurao visoke kvalitete, dobra kompatibilnost sa drogom droga ambalaža, industrija farmaceutska ambalaža za održavanje brzog rasta stope u određenom razdoblju.