Dom > Vijesti > Sadržaj

Prikaz papira kao prednosti kozmetike

Jan 16, 2020

Brzo i prikladno: kada kozmetika treba biti prikazana na terminalu, pri odabiru slične opreme za prikaz, Papirno postolje ima najmanju zapreminu, najlakšu veličinu, a može se rastaviti i sklopiti. Kompletan set polica za papir može se pakirati u isti okvir kako bi se osigurala praktičnost ugradnje u trgovinu. Što se tiče vozova, ima neuporedivu prednost. Koriste papirnate kutije za pakiranje polica za izlaganje papira u kvadratne standardne ormare, što može maksimalno iskoristiti prostor bez gubitka prostora, štedeći troškove logistike i smanjuje međusobni utjecaj kozmetičkih proizvoda zbog nepravilnosti. Oštećenja koja osiguravaju cjelovitost i estetiku svakog proizvoda, a kamoli skladištenja, treba ga smjestiti i lako premjestiti.

展架款式

Osobnost je fleksibilna: Kako se trend kozmetike ubrzava, ažuriraju se i alati za njihovo punjenje. Tada se fleksibilnost i jedinstvene karakteristike stalka za papir mogu prilagoditi proizvodu, uz mnoštvo fleksibilnog punjenja i genijalnog podudaranja. Također možete razviti zagonetke i stvoriti nove stilove kozmetike uz dozvolu tehnologije.

展架款式1

Zelena zaštita i zaštita okoliša: Paketi za izlaganje papira u skladu su sa zahtjevima međunarodnih organizacija za zaštitu okoliša. Oni su zeleni proizvodi. Odbačene police za papir mogu se ponovo upotrijebiti recikliranjem pulpe. Koncept prirodnog i skladnog suživota, tako da upotreba papirnih polica za kozmetiku zadovoljava potrebe razvoja vremena.


Oglašavanje: regali za prikaz papira imaju reklamnu vrijednost. Ako je marketing jezična umjetnost! Tada je korištenje medija za širenje informacija vizualna umjetnost! Medij koji potrošačima najviše može direktno prenijeti vizuelne informacije je stalak za prikazivanje POP reklamnog alata i papira. Na površini stalka za papir možete dizajnirati kopiju i reklamne riječi koje odgovaraju osobnosti kozmetike. Štampanje na stalku za papir izgleda izvanredno, ističući šarm kozmetike, a služi u svrhu privlačenja pažnje, što je korist od POP oglašavanja. Javnost stakla za papir može stvoriti brend kozmetičke kompanije na terminalu, poboljšati korporativni imidž i stvoriti visoku prodaju.


Visoka kvaliteta i niska cijena: U usporedbi sa sličnim zaslonima od metala, drveta i pleksiglasa, vrijednost papira za prikaz papira jednaka je ili bolja, pa se može organski koristiti s drugim materijalima, no cijena je daleko niža od proizvoda od sličnih materijala .