Dom > Vijesti > Sadržaj

Prikaz papira kao prednosti kozmetike

Mar 19, 2020

1.Konforno: kozmetički terminal mora biti učinjen, pri odabiru slične opreme za prikaz, papir prikazuje najlakši, najmanji odvojivi preklop, kompletan set polica za papir može se ugraditi u isti okvir, osigurati da pohranjuje praktičnost postavljanje na teretni predmet, ima neusporedivu prednost, s osnovnim pretincem pakiranja kartonskog papira pakiranje može maksimalno iskoristiti prostor, ne uzrokuje uštedu prostora na logističkim troškovima, kako bi se smanjila međusobna šteta od sudara uzrokovana nepravilnom kozmetikom, osigurao integritet proizvod je lijep, nije više na skladištenju, treba ga lako pomicati.


2. fleksibilna ličnost: s ubrzavajućim trendom kozmetičkog ažuriranja, učitavanjem alata koji se ažuriraju kako bi papir pokazao karakteristike fleksibilnosti i sjajne osobnosti, može prema proizvodu prilagođenom, protean uzeti fleksibilan, pametno se miješati može, uz dopuštenje tehnologija obrazovnog razvoja, stvarajte novu kozmetiku za stil, sloboda je snažna.


3. Zelena zaštita okoliša: papirni zaslon je u skladu sa zahtjevima međunarodne organizacije za zaštitu okoliša, pripada zelenom proizvodu za zaštitu okoliša, stalak za izlaganje papira može se reciklirati otapajući rekonstrukciju celuloze, međunarodni trend, izuzeta od inspekcije uvoza i izvoza, pojednostavljuju procedure, kozmetika slijedi i zelenu zaštitu okoliša, koncept sklada između čovjeka i prirode, pa kozmetika koristi prikaz papira u skladu s potrebama razvoja Timesa.

展架款式

4.Oglašavanje: vrijednost papira za oglašavanje na papiru ako je marketing jezična umjetnost! Zatim kroz medije širite informacije, to je vizualna umjetnost! Medij prenošenja vaše poruke na najintimitivnije vizualne informacije potrošačima je POP alati za oglašavanje papira na ekranu površina stakla za prikaz papira može biti dizajnirana u skladu s kozmetičkim ličnostima copywriting i sloganom, izvrsno ispisanom u papirnati stalak za prikaz, kako bi otkrili svoj šarm kozmetike, igrali se u svrsi ciljeva, naime POP reklamne pogodnosti papira mogu pokazati javnost u Kozmetička marka za izgradnju terminala, poboljšava korporativni imidž i može stvoriti vrlo visoku prodaju.


5.Kvaliteta je vrhunska i jeftina: vrijednost koja papir prikazuje okvir, a metal kongenera pokazuje okvir lignog, prikazuje okvir za usporedbu, njegovo djelovanje i pokazivanje efekta su jednaki ili bolji, a mogu s drugim materijalnim organskim materijalom surađivati na korištenju ali proizvod materijala od kongenera je ipak daleko niži od cijene.

展架款式1