Dom > Vijesti > Sadržaj

Naš obilazak fabrike

Aug 26, 2019
Proizvodna linija

Proizvodna linija

International T&W Enterprise Limited nudi visokokvalitetne prilagođene zaslone, širok spektar proizvoda za pakete i proizvode na solarni pogon klijentima širom svijeta, uključujući mnoge poznate brendove u Evropi, SAD-u i Aziji. Koristeći veliki broj visokotehnoloških strojeva, uključujući 2,4-metarsku štamparsku mašinu za crtanje vode, ofsetnu štamparsku mašinu 1,6 * 1,2 metra, stroj za rezanje 2,0 metra, mašinu za lijepljenje papira i 1,8 metra, više smo nego spremni za proizvodnju velikih dimenzija displej 、 podni karton od kartona Display zaslon kartona od kartona 、 kartonske kolica za kutije i proizvodi paketa najzahtjevnijeg dizajna i strukture.

 

Sa ISO 9001: 2008, osigurava naš dobar sistem upravljanja i održava najviše standarde kontrole kvalitete. Imati nekoliko nadarenih menadžera i dobro obučenih tehničkih elita . Budući da imamo vlastitu tvornicu i strojeve, u mogućnosti smo nadzirati i kontrolirati svaki korak od proizvodnje do prodaje koji u potpunosti može kontrolirati kvalitetu i upravljati vremenom za pop izlaganje štandova 、 kartonski podni ekran 、 kartonski totemski prikaz 、 kartonske kutije za kolica.

Evo našeg obećanja. Dosljedno ćemo vam ponuditi našu dobru efikasnost, bolji kvalitet i najbolju uslugu.


OEM / ODM

Kompanija JC Pop ima odlične dizajnere s više od 10 godina iskustva u pop štandu 、 kartonski podni ekran 、 kartonski totemski ekran 、 kartonske kutije za kolica.I imaju potpuno novu opremu i strojeve i tvornicu, u mogućnosti smo ponuditi OEM i ODM usluge.

International T&W Enterprise Limited

Istraživanje i razvoj

Naš studio za kreativni dizajn pruža jedinstvena rješenja koja postižu optimalne rezultate. Naš dizajnerski tim čine strukturalni, grafički, industrijski i gotovi umjetnici. Oni se bave onim što ima smisla za vaše proizvode, pripremaju kreativne opcije i pružaju niz 3D koncepata i radnih uzoraka prije masovne proizvodnje. Naši dizajneri odbacuju saznanja o tome što zapravo djeluje i trend vremena i tržišta, a ne dizajne koji jednostavno izgledaju kreativno za pop izložbeni stalak 、 kartonski podni ekran Display Kartonski totemski ekran 、 Kartonske kutije za kolica.

Posvećeni smo da premašujemo očekivanja naših klijenata i ispunjavamo njihove proračunske ograničenja.

Kontaktni detalji

Shenzhen Jiechuang Prikaz proizvoda Co., Ltd

JC Pop displej (HK) Co, Ltd

Skype: display819

wechat / whatsapp: + 86-17318010796

Web: www.displaystandpop.net

           www.cardboarddisplay8.com

           https://displaystandpop.en.alibaba.com