Dom > Vijesti > Sadržaj

Novi izvještaj ispituje papira i kartona ambalaža tržište - globalna industrija analiza, veličina, udio, rast, trendove i prognoza 2016-2024

Jun 28, 2016

Papira i kartona ambalaža rješenja imaju opsežne programe preko nekoliko industrijske vertikale iz zdravstvene industrije hrane i pića i osobnu njegu za kućnu njegu. Uz to, ta ambalaža rješenja se koriste u sektorima kao što su vozarina i nosač, obrazovanje i stacionarni i izgradnju.

Nadalje, papir i paperboards se također koriste kako bi ambalažu etikete, kutije, kutije i ambalaža.

Kompanija bavi papira i kartona ambalaža rješenja povećavaju se njihove ponude od glavnog proizvoda za savjetodavne usluge za krajnje korisnike za branje vanjska strana najučinkovitije rješenje pakiranja kao i po zahtjevima potrošača. Potreba za takve strategije je uglavnom posljedica stagnirati rasta u tradicionalnim papira i kartona prerađivačkoj industriji.

U prehrambenoj industriji, papira i kartona ambalaža služi za pakiranje voća, povrća, sladoleda, mesa

U industriji pića, karton i papir pakiranje tehnika se koristi za pakiranje mlijeka, sokova,., budući da u zdravstvu industriji, pakiranje tehnika se koristi u pakiranje Farmaceutskih proizvoda, lijekova,

Globalne papira i kartona ambalaža tržište: Segmentacija

Globalni papir i karton, ambalaža tržište segmentirano temelju razreda, aplikacije, vrsti proizvoda i regija. Na temelju razreda, globalne papira i kartona ambalaža tržište segmentira u kartona obložene nebijeljeno "kraft", iverica bijele linije (WIC), oznaka papir, Sklopivi odbora okvir (FBB), čvrste Bijeljeni sulfata (SBS) i drugi (tekuće pakiranje razreda, Pergament papir, povrća papir i filtar-papir).

Na osnovu aplikacije, globalne papira i kartona ambalaža tržište je segmentirana u hrana, piće, zdravstvenu zaštitu, osobne skrb, kućne njege i drugih (izgradnju, obrazovanje i stacionarni,.). Na osnovu vrsta proizvoda, globalne papira i kartona ambalaža tržište segmentira u valovitog okvir, boxboard i fleksibilne papirnata ambalaža.

Na temelju regije, globalno papir i karton, ambalaža tržište segmentirano u Sjeverne Amerike, latinske Amerike, zapadne Europe, Istočne Europe, bliskog istoka i Afrike, Azija Pacifik isključujući Japan i Japan.

Globalne papira i kartona ambalaža tržište: ključni igrači

Glavnih igrača koji su uključeni u proizvodnju papira i kartona ambalaža proizvoda uključuju Amcor doo, kaskade Inc., ITC D.o.o., DS Smith Plc., ambalaža korporacija Amerika, Clearwater korporaciju papira, ponedjeljak grupa, Metsa skupina, RockTenn društvo, Nippon papir Industries Co. Ltd, Svenska Cellulosa Aktiebolaget, Smurfit Kappa Group plc, Stora Enso Oyj, International tvornica papira, i Sappi Limited, među ostalima.

Research report predstavlja sveobuhvatnu procjenu tržišta i sadrži duboke misli, činjenice, povijesne podatke i statistički podržani i ovjeren industrije na tržištu podataka. Također sadrži projekcije učinjeno koristeći prikladan skup pretpostavke i metodologije.

Istraživački izvještaj omogućava analize i podatke po kategorijama kao što su tržišne segmente, geografskim područjima, vrstama, tehnologija i aplikacija.

Globalne papira i kartona ambalaža tržište: vozači i ograničenja

Zbog povećanja potrošačke svijesti o loše učinke nerazgradivi materijala i diže ekološke zabrinutosti potrošača sve više opredjeljuju za okoliš prijateljski pakiranje rješenja, Dakle, voze rast ukupne papira i kartona ambalaža tržište. Osim toga, povećava raspoloživi dohodak stanovništva posebno u zemljama u razvoju je još jedan faktor potiče rast globalne papira i kartona ambalaža tržištu trenutno.

Nadalje, sve veća ovisnost o zgodan hrane među potrošačima je ključni element koji potiče rast tržišta trenutno. Rast svijesti potrošača za održiva ambalaža tehnike i mogućeg recikliranja papira i kartona ambalaža su neke od drugih ključnih podstiče rast globalne papira i kartona ambalaža Trenutno na tržištu.

Intenzivna konkurencija između papira i kartona ambalaža proizvođača je ključni faktor obuzdavanje rasta tržišta. Osim toga, prevladavajući rascjepkanost u industriji zbog povećava koncentraciju malih i srednjih razmjera proizvođača i pretvornika je u ključni element djeluju kao ograničenja za rast globalne papira i kartona ambalaža tržištu trenutno.

Izvješće pokriva iscrpna analiza na:

Tržišnih segmenata
Tržišne dinamike
Veličina tržišta
Opskrba i potražnja
Trenutni Trendovi/problemi/izazovi
Natjecanja i kompanija uključenih

Regionalna analiza obuhvaća

Sjeverna Amerika (sad, Kanada)
Latinska Amerika (Meksiko, Brazil)
Zapadne Europe (Njemačka, Italija, Francuska, Britaniji, Španjolskoj, Nordijske zemlje, Belgija, Nizozemska, Luksemburg)
Istočne Europe (Poljska, Rusija)
Azija Pacifik (Kina, Indija, ASEAN, Australija i Novi Zeland)
Japan
Bliski istok i Afriku (GCC, S. Africi i N. Afrika)

Izvješće je kompilacija prve ruke informacije, kvalitativne i kvantitativne procjene Analitičari industrije i inputa od stručnjaka industrije i industrije sudionika preko lanca vrijednosti. Izvješće daje in-dubina analiza roditelj trendove na tržištu, makro-ekonomski pokazatelji i upravnih faktora, uz tržište privlačnost prema segmentima.

Izvješće također preslikava kvalitativne utjecaj različitih faktora tržišta pojedinih tržišnih segmenata i geografskim područjima.