Dom > Vijesti > Sadržaj

Nova šansa karton prikaz industrije

Jun 01, 2016

Nauka i tehnologija ubrzano razvija, teška konkurencija u sve industrije, stoga promocija oglašavanje će biti više popularan. Međutim, tradicionalna metoda za promovisanje oglašavanje na uživo ili tražeći poznate zvijezde kako bi za njih je preskupo priuštiti za većinu trgovcima.


Karton prikaz sada zamjenjuje tradicionalne i digitalne metode vanjski i unutarnji zaslon. To je ekološki prijateljske alternativu digitalnih znakova zajednice i mogu se lako prilagoditi sa kroj fin odštampan na sebi. Karton prikaz imaju različite uzorak takav zaslon kartona kat, kartona paleta prikaza, kartona deponij regalna skladišta, kartona totem prikaza, šalter vrhu zaslona, kolica kartonske kutije, kao papir pakiranje kutije i vrećice. Gosti mogu odabrati prikladan model za svoje proizvode koje je lako upravljati i imati koristi puno.


Naš Shenzhen Jiechuang prikazati proizvod co, Ltd specijalizirana u dizajniranju i proizvodnji kartonske prikaz proizvoda kao papir pakiranje kutije i vrećice za više od 10 godina, imamo profesionalnog dizajnera koji može vam pomoći da dizajn.


Dobro došli da nas kontaktirate za daljnje informacije. Mi ćemo probati naš najbolji pružiti vam visoku qulaity proizvoda uz konkurentnu cijenu.