Dom > Vijesti > Sadržaj

Neka karton prikaz biti vaš glasnogovornik

Dec 06, 2018


Neka karton prikaz biti vaš glasnogovornik nije samo ideja. Zapravo nadograđena karton prikaz doista će vam pomoći uštedjeti trošak i vrijeme iz prodajne promocije i ostvariti velike prodajne rezultate. Zračni tovarni list karton prikaz otpremnice


Ovo je pravi slučaj jedne od naših kupaca iz Belgije koji od nas prikazati njegov novi proizvod, magija novčanik kupili CDU kartona brojač prikazuje s digitalnih ekrana.

Moj kupci izbacuju magija novčanik na tržište i on treba pokazati potrošačima čarobno novčanik je. U međuvremenu također ima da nauči potrošače da koristim novčanike.

                                                                                                        

U tom slučaju treba ponovno objasniti sa svakog potrošača. Ovaj posao je vrlo važno, ali dosadno. Tko će to učiniti? Kad je udario po pitanje, to se javlja mu da možda stroj može pomoći mu napraviti posao. Tako je došao do mene.

U stvari, ovo je stvarno mudro. Napravili smo šalter otkriti koja je dostupna trgovina digitalnih ekrana. Moj klijent će staviti slike/videa u ekran onda pokazati novčanik potrošačima.

Tako da prikaz nije samo okvir za pohranu lisnica ali glasnogovornik za prezentaciju o novčaniku. Što veliki trgovački pomoćnik!

QQ图片20181206165942

Zračni tovarni list karton prikaz otpremnice


QQ图片20181205103044

Prikaz kartona brojač sa LCD digitalni zaslon u belgijski dućan

Javite ako još išta zadovoljava vaš zahtjev

Kathy Ni

E-mail:sales01@displaystandpop.com

Tel/WhatsApp: + 86 17301935393Različitih karton prikaz s digitalni ekran za opcije


cardboard countertop display with LCD screen4376422Summer-Slippers-Cardboard-Display-Wth-LCD-Screen-on-Topheaderwaterfall cardboard display with LCD screen

K