Dom > Vijesti > Sadržaj

Kinder stalak za prikaz čokolade

Mar 18, 2020

Kinder stalak za prikaz čokolade


Nedavno su vodeći svjetski brend za čokoladu Kinder Chocolate i kompanija za igru Encapa dizajnirali stalak za papir s dječjom zabavom za ovaj proizvod i postavili štand za papir. Nazvan "Ludo srećnim ostrvom."


Ideja dizajna „Crazy Happy Island“ izvedena je iz prototipa uloga u Encapa mrežnim igrama. Osmišljen je tako da istakne svijet inovacije i omogući djeci da istražuju svijet u ovoj igri.


Prije svega, "Ludi sretni otok" uglavnom je svježe i simpatične boje. Plavo je ocean, zeleno je trava, a smeđe je zemlja. Drugo, dizajner dodaje puno likova u igru, te dizajnira oblik tijela. Šarene boje i bogata grafika ističu riječ "radost".


Na kraju, s obzirom na djetetovu živu i aktivnu ličnost, dizajner je okvir zaslona dizajnirao u četverodimenzionalni mod. Na taj način djeca mogu vidjeti jaja Kinder zabave iz bilo kojeg položaja dok hodaju po volji. Štaviše, stalak za ekran opremljen je nepravilnim trodimenzionalnim elementom znaka za igru, što čini da stalak bude živopisniji. Ukratko, cjelokupno stajalište izgleda kao velika igračka "Ludi sretni otok" nije samo oblika uma, već je i nedvosmislen u razmatranju sigurnosnih pitanja. Police na papiru su lagane, a četverodimenzionalni trodimenzionalni zaslon je stabilan. Čak i ako ga pogodi sudar, nije lako odlagati se, pa možete izbjeći da dobijete djecu.


Vjerujem da će ovo nepravilno oblikovano postolje, u kombinaciji s raznobojnom grafikom zasigurno izdvojiti Kindrova živahna jaja u maloprodaji.