Dom > Vijesti > Sadržaj

Međunarodni papir dovršava prodaju poslovanja azijski Valovitog ambalaža

Jul 04, 2016

MEMPHIS, tenn, 30. lipnja 2016. /PRNewswire/--međunarodne papira (NYSE: IP) Danas je objavila da je dovršen dvije prethodno objavljene transakcije – prodaju svojim valovitog pakiranje poslovanja u Kini i Southeast Asia Xiamen most Hexing Enterprise partnerstvo investicijski kapital; i stjecanja Holmen Madrid tvornici u Španjolskoj. Tvrtka planira pretvoriti Roto stroj za proizvodnju recikliranog containerboard drugoj polovini 2017.

O međunarodnim papira

International Paper (NYSE: IP) je globalni lider u ambalaža i papir s proizvodnim operacijama u Sjeverne Amerike, Europe , latinske Amerike, Rusiji, Aziji i Sjeverne Afrike. Svoj posao uključiti industrijska i potrošačka pakiranje zajedno sa bezdrvni papiri i celuloze. Sa sjedištem u Memphis, tenn, tvrtka zapošljava oko 55 000 ljudi i strateški smještena u više od 24 zemlje posluživanje kupaca diljem svijeta. International Paper neto prodaje za 2015 su 22 milijarde. Za više informacija o International Paper, svoje proizvode i upravu napore, posjetite internationalpaper.com.

Određene izjave u ovom priopćenje svibanj uzeti u obzir izjave. Ove izjave Odražavaju sadašnje stavove uprave poduzeća i podložni rizike i nesigurnosti koje bi mogle uzrokovati stvarni rezultati materijalno razlikuju od onih implicirani u tim izvještajima. Faktori koji mogu uzrokovati da stvarni rezultati razlikuju uključuju ali nisu ograničeni na (i) industrija uvjetima; (ii) globalni ekonomski uvjeti i političkih promjena; i (iii) drugih faktora koje možete pronaći na priopćenja i obveznice i berzu strugotine kompanije. Tvrtka se obvezuje nema obvezu javno ažuriranje bilo koje izjave, bilo kao rezultat novih informacija, budućih događaja ili na drugi način.