Dom > Vijesti > Sadržaj

Kako zaštititi stalak za prikaz kartona

Sep 18, 2019

Kako zaštititi stalak za prikaz kartona


1. Kako su police za prikaze napravljene od kartonskog materijala, bolje je držati težinu u dizajniranom polju. Na primjer, uobičajena kartonska polica, svaka polica može se umetnuti 7KG (bez metalnih šipki); 25KG sa metalnim šipkama ispod police. Proizvode na policama moramo osigurati unutar ograničenja.

FSDU-7422.jpg

2. Molimo držite sve police s kartonom na suhom i držite se podalje od svježeg ili mesoždera, jer će karton postati vrlo slab ako kontaminira bilo koju vodu na njemu.

WOWPDU-6003.jpg

3. Održavajte čistoću i stabilnost kartonskog d isplay postolja 、 pop prikazivački ekran 、 kartonski podni ekran 、 prikaz kartona Totem 、 kartonske kutije za kolica to je sredstvo za promociju i ima funkciju za privlačenje očiju vašeg potrošača, svi volimo lijepe i čiste robe, ona isporučuje informacije visoke kvalitete.

FSDU-7289.jpg

4. Položaj.

Prosječan ljudski vid je od 110 do 120 stupnjeva, raspon vizualne širine kreće se od 1,5 do 2 metra, tako da, prilikom dizajniranja i izrade kartonskog štanda za prikaz, moramo ih detaljno uzeti u obzir kako bismo povećali stope kupovine.

Naročito, za neko veliko područje ljudskog protoka, štandni ekran bi trebao zaslužiti pažljivije korištenje i zaštitu, a na tim prostorima više ljudi znači veće stope kupovine, a također i veći rizik od oštećenja kartonskog stalka 、 pop štand stand karton podni prikaz 、 Kartonski prikaz totema 、 Kutije s kartonskim kolicima

WOWPDQ-7054 (2).jpg

Stoga pažljivo i profesionalno korištenje kartona može vam ne samo pomoći da smanjite troškove, ali i povećati svoje promocije i marže, kao i da najbolje iskoristite svoja područja za promociju za pop zaslon display kartonski podni ekran 、 Prikaz kartona Totem 、 Kartonske kutije za kolica


Kontakt podaci:

Shenzhen Jiechuang Prikaz proizvoda Co., Ltd

JC Pop displej (HK) Co, Ltd

Skype: display819

wechat / whatsapp: + 86-17318010796

Web: www.displaystandpop.net

www.cardboarddisplay8.com

https://displaystandpop.en.alibaba.com