Dom > Vijesti > Sadržaj

Kako održavati postolje za prikaz papira? Vlaga je ključna

Mar 03, 2020

1, polica za prikaz papira izrađena je od papira, tako da je otpornost na vlagu ključ za održavanje, kada će polica na papiru postati meka deformacija, to je najviše kobna ozljeda. Budući da ovaj papir prikazuje policu koju treba staviti kad se ne može nasloniti na svježu područje, također se ne može zatvoriti na mjesto na kojem je postavljen klima uređaj. Stalak za papir na ekranu je pod utjecajem vlage, treba ga odmah obrisati krpom, da ne bi prodirao u papir.


2. Nemojte preopteretiti stalak za prikaz papira u procesu uporabe. Okvir zaslona na papiru ima maksimalno opterećenje, njegov dizajn je osuđen na propast, tako da tijekom postupka ne opterećujete opterećenje kako biste izbjegli deformacije, puknuće i drugo situacije.


3. Za vrijeme upotrebe polica za prikaz na papiru strogo je zabranjeno stavljati super široku robu što će u određenoj mjeri oštetiti police na papiru. Veličina proizvoda određena je vremenom dizajniranja.


4, papirnate police u trgovini postavljene su na robu, ne bi trebalo premještati da se premještaju, kao što je potreba za premještanjem robe na dolje ili ispod nivoa stvari, a zatim kretanje industrije ravnomjerno. kako bi se izbjegao sudar.


5. Redovito čistite. Samo izgled urednih i čistih polica od papira kako biste privukli više potrošača.

展架款式