Dom > Vijesti > Sadržaj

Kako odabrati pravi stalak za prikazivanje promotivnog papira?

Dec 26, 2019

Postoji mnogo vrsta regala za prikaz papira. Prilikom prilagođavanja polica za prikaz papira za proizvode, kompanije bi trebale uzeti u obzir karakteristike različitih vrsta polica za promotivne papire. Proizvođači štampanja stalka za papir na papiru dijele ispod vas značajke promotivnih regala za prikaz papira. Nauči vas odabrati pravi štand za prikazivanje promotivnog papira.

1. Prvi tip: podni stalak za papir

Veličina ove vrste polica za prikaz papira je uglavnom jednaka visini odrasle osobe (1,7 metara). Paketi za prikaz papira koriste se za prikazivanje promocije robe. Ako je visina previsoka ili preniska, to će direktno utjecati na ulogu stimuliranja očiju potrošača. Neki su posebni, na primjer, potrošačka skupina su djeca, pa visina treba biti jednaka visini dječijih očiju.

2. Druga vrsta: stalak za prikazivanje papira sa kukom

Ako odaberete policu za prikaz papira u obliku kuke, proizvod stoji uspravno i izgleda više trodimenzionalno, tako da kupci na prvi pogled mogu razumjeti informacije o proizvodu na stalak za prikaz papira. Kad odaberete udicu, trebali biste odabrati odgovarajuću prema ukupnoj težini proizvoda. Kuka se može podijeliti na plastičnu i metalnu. Ako je proizvod vrlo lagan, možete odabrati plastiku. Plastična kuka ima slabost. Slabi kraj teško može da nosi proizvod, ali troškovi su niski. Postoje mnoge vrste metalnih kukastih nogu. Nisu sve metalne kuke prikladne za upotrebu u policama za prikaz papira. Noge kuke pogodne su samo ako područje papira podliježe velikoj sili. Mali savjet razbiti će papir i utjecati na izgled.

3. Treći tip: kutija za prikaz na radnoj površini

Neke manje proizvode lako je zanemariti. Općenito, za takav je prikaz korišten okvir za prikaz papira za stolni papir, a prostor koji zauzima stolna površina je uočljiviji.

4. Četvrti tip: prikažite glavicu hrpe papira

Prikaz proizvoda formiran neovisnim prikazivanjem robe u supermarketu ponekad je pojedinačni proizvod marke, ili ponekad kombinacija nekoliko marki. Postoji mnogo vrsta glava za slaganje. U skladu s karakteristikama proizvoda i stvarnim potrebama, mogu se oblikovati različiti oblici glava za slaganje, kao što su zmajeve glave za slaganje u obliku broda, cilindrične glave za slaganje kola i visoke i niske razine zanimljivih kemijskih glava za slaganje. Da bi se povećala izražajnost proizvoda, oblik glave za slaganje bira se prema obliku proizvoda. Na primjer, oblik glave za slaganje Coca-Cole je cilindričan. Namjena je maksimizirati cilindrični oblik Coca-Cole, privlačeći pažnju i povećavajući kupce. Utisci Coca-Cole u tržnom centru, čime se povećala prodaja. Glave gomile papira uglavnom su velike veličine, a kvadrati imaju veliki udio.

5. Peti tip: postolje za papir za slike

Upotreba papirnih natpisa olakšava prenošenje informacija, govoreći ljudima šta je ovaj proizvod, koje karakteristike ima, od koje kompanije je i slično. Izgled je nov i šik, jednostavan za instaliranje i jednostavan za nošenje. Može se postaviti ispred izloga proizvoda ili na vrata. To je omiljeno sredstvo za prikaz proizvoda u raznim industrijama kao što su hrana, odjeća, uređaji, kozmetika itd.

image Kontaktirajte nas /   Y naše zadovoljstvo je vrijednost našeg postojanja

Shenzhen JC POP Display Co, Ltd

Kontakt: Wendy (Direktno kliknite na moj email, možete mi pisati)

Skype: display818

Email: pop@displaystandpop.com

Telefon i Whatsapp: +86 17302647686