Dom > Vijesti > Sadržaj

Koliko metoda provjere ispisa ambalaže u boji?

Jan 03, 2020

Trenutno se tehnologija dotjerivanja tiska u boji u boji kontinuirano poboljšava, konkurencija u industriji ambalaže i tiskarske industrije u boji se intenzivira, profitna marža preduzeća postaje sve manja, a sve više i više kupaca počinje brže pronalaziti i jeftinija rješenja provjere. Već. Ovo će biti novi izazov za kompanije u tisku u boji: da li nastaviti da proizvode tradicionalnu tvrdu provjeru na jeftinoj digitalnoj opremi ili krenuti na put meke provjere materijala. Koje su metode provjere štampanja ambalaže u boji? Sledeće je uvelo osoblje tvornice pop ekrana Shenzhen jc:


Postoje dvije glavne vrste provjere u boji: tvrdo i meko ispitivanje. Generalno gledano, s obzirom da su troškovi i zahtjevi za provjeru u boji različiti, zahtjevi za tvrdo ispitivanje na tiskarskoj opremi manji su od mekog provjeravanja. Trenutno, budući da tvrda provjera omogućuje kupcima da sami vide kako se slike ispisuju na papiru, a trošak je relativno nizak, većina pakiranja u boji i kupci koji se bave tiskanjem koriste tvrdo ispitivanje.


1. Osjetljiva metoda provjere materijala. Ova metoda uključuje metodu slaganja u boji u boji, metodu slaganja u boju i metodu elektrostatičke zaštite. Općenito, fotoosjetljivi materijal se nanosi na podlogu, a zatim se tijesno prilijepi i izloži odgovarajućim filmom za odvajanje boja i prozirnim filmom kako bi se napravili jednobojni žuti, magenta, cijan i crni film koji su složeni kako bi tvorili boju. Za sliku, obojeni sloj svakog jednobojnog lista može se preneti i na podlogu za ispitivanje da bi se stvorio dokaz u boji.


2. Računalno podržana metoda provjere, ova metoda ima meko ispitivanje i tvrdo ispitivanje. Meko ispitivanje koristi računalski sistem za zaštitu od boje. Kada vidite sliku u boji na ekranu, ne možete dobiti dokaze. Tvrdo ispitivanje koristi podatke koji se iznose sistemom nametanja stranica u boji da bi se dobili dokazi o sistemu tvrdog proveravanja.


3. Mehaničko ispitivanje naziva se i simulacijsko provjeravanje, što je vrsta tvrde provjere. Općenito, pod istim uvjetima kao i uvjeti ispisa, poput papira, tinte, načina tiskanja itd., Tiskarska ploča pripremljena od originalne ploče ugrađuje se na probni stroj za ispis, dobivanje dokaza, a zatim lektiranje s izvornikom ili Izgled crteža. , Sve dok specifikacije tona, boje, teksta, izgleda nisu ispravne i na kraju ne potpiše kupac, možete platiti za ispis.


4. Elektronskim ispitivanjem, ova metoda provjere uglavnom je prilagođena rastućem sustavu objavljivanja u boji na ekranu pomoću inkjet pisača ili termičkih sublimacijskih pisača za dobivanje dokaza.


Kako se konkurencija u industriji ambalaže i tiska u boji nastavlja intenzivirati, profitne marže poduzeća postaju sve manje, a sve više i više kupaca je počelo pronalaziti brža i jeftinija rješenja provjere. Ovo će biti novi izazov za kompanije u tisku u boji: da li nastaviti da proizvode tradicionalnu tvrdu provjeru na jeftinoj digitalnoj opremi ili krenuti na put meke provjere materijala.


201909021741394271609


image Kontaktirajte nas /   Y naše zadovoljstvo je vrijednost našeg postojanja

Shenzhen JC POP Display Co, Ltd

Kontakt: Wendy (Direktno kliknite na moj email, možete mi pisati)

Skype: display818

Email: pop@displaystandpop.com

Telefon i Whatsapp: +86 17302647686