Dom > Vijesti > Sadržaj

Finski papir div da isključi pakiranje mlin u Indiji

Jul 04, 2016

HELSINKI, 22. lipnja Xinhua) - Finski papir div Stora Enso u ponedjeljak najavio svoj plan da trajno zatvori svoje pakiranje mlin u Chennai, Indija.

Chennai mlin je pripojena Stora Enso u 2011. Proizvodi potrošača i prijevoz ambalaža od valovitog kartona, prvenstveno za prodaju na lokalnom tržištu.

Tvornica, koja trenutno zapošljava 350 radnika, rekao je će pružiti naknadu i ponovno zapošljavanje podršku tim ljudima koji će ostati bez posla.

Tvrtka kaže da je zatvaranje zbog neprofitabilnosti i veliki pad u lokalnom tržištu potražnje.

Uz razvoj telekomunikacijske tehnologije i popularnost elektroničkih sredstava, globalna potražnja za papirnate proizvode očekuje se nastavak pada u godinama koje dolaze.

UPM, grupu Finskih šuma industrija, prekinut četiri grane u finskoj, Francuskoj i velikoj Britaniji u studeni 2014 smanjiti kapacitet papira u Europe.

Osnovan 1998, Stora Enso ima proizvodne pogone u gotovo 20 zemalja širom svijeta. Do kraja 2014, imalo je oko 27.000 zaposlenih diljem svijeta.

Mi smo proizvodnju i dizajnera svih vrsta pakiranja proizvoda. Specijalizirani smo za karton prikaz, jejednom napraviti proizvode za promidžbu i oglašavanje supermarketa.


Mi smo profesionalni proizvođač karton prikaz postolje kao ispod

1. karton prikaz stalak

2. kartonski kat Prikazuje

3. valovitog Peg kuka Prikazuje

4. baciti smeće, pomagači Prikazuje

5. paleta Prikazuje

6. brojač zaslon kutije

7. PDQ, POP Standee, Totem / postolje Lama,

8. maloprodajna ambalaža itd.