Dom > Vijesti > Sadržaj

Valovitog okvir za prodaju

Jul 09, 2016

Valovitog kutije su u pravilu proizvode u velikim strojevima koji imaju nekoliko dijelova, od kojih svaki obavlja jedan ili više koraka u masovnu proizvodnju od kutija. Ove sekcije često uključuju tinte Sekcija, lijepljenja Sekcija, preklop Sekcija, dostava odjeljak i slaganje Sekcija.

U operaciji, valovitog kartona ubacuje se u tinte Sekcija valovitog okvir stroja. Ovdje je ploča Odrezan, ispisane i zabio za sklapanje. Od tinte dio odbora putuje u sekciji lijepljenja gdje Perla ljepilo nanosi duž jednog ruba ploče. Odbor zatim putuje u preklop odjeljak gdje duge rotirajuće pojasevi prenijeti odbora i uzrokuju vanjske rubove ploče u Presavijeni iznutra uz u scorelines. Kao rubove Presavijte preko, zalijepljen rub Presavijeni na odlepio rub u obliku pečata. Nakon što odbor je zalijepljen, zgužvane i zapečaćene, zatim prolazi u dostava odjeljak koji olakšava prijenos završio valovitog okviru iz sekcije preklop u posebnom odjeljku slaganje.

Čest problem koji su uključeni u proces preklop je da vodeći i prateća rubova za proizvodnju valovitog kartona postala iskrivljena. Stoga je predmet ovaj invenion osigurati prenošenje sustav koji će proizvesti pravilno usklađen valovitog kutija od valovitog kartona.

Drugi problem sa poklon kutija od valovitog strojeva uključuje remenje koristi za prenošenje tabli materijala preko lijepljenja i sklapanje dijelova stroja. Kao pojasevi postaju nositi, počinju se protežu i slip na valjcima i pogon konopa. Ovo je posebno istinito s nižim glavni pogon pojaseva. Stoga je predmet ovog izuma osigurati prenošenje sustav koji će umanjiti klizanje remenje o njihove odgovarajućih valjaka i pogon valjci od valovitog kartona.

Nakon valovitog okvira izlazi iz preklop sekciji, u sekciji isporuke prolazi. Dostava odjeljak prethodne umjetnosti strojevi sastoje se od dva bubrega gornjih i donjih pojaseva skupštine koji se koriste da bi manje kutije u poravnanje as oni prelaze u prazninu između sklopivi i slaganje dijelova stroja.

Razlog za prazninu između dva dijela je ulaz za slaganje Sekcija sadrži dvije vertikalne spirale zupčanici koji kontaktirati vanjske rubove okvira završio valovitog i postupno Podignite okvir i zabit sljedeći okvir izlaska preklop Sekcija. Ako je spirala opremu preblizu sekciji preklop duže kutije postati savijen jer vodeći rub okvira doseže vrhu spirale prije vučeni rubu oslobođena od preklop Sekcija. Prema tome, Gornja i Donja bubrega pojaseva skupštine nekad povećati udaljenost između dva dijela.

Gornji bubrega pojas u prethodne umjetnosti strojevi iznimno montirana. Dakle kada mali valoviti kutije se vode, gornji bubrega pojas može biti postavljen na vrhu niže bubrega pojas voditi manje kutije dok prolaze iz sekcije preklop u sekciji slaganje. Kad se vode veće kutije, gornji bubrega pojas skupštine se zakretati gore i s puta kako bi se spriječilo savijanje od većih kutija.

Bubreg pojasevi su vođeni duge osovine pogona. Kao rezultat toga, kada stare ili oštećene pojas mora se zamijeniti, cijeli pogon osovine ima izdvajali kroz stroj za zamjenu za pojas. To rezultira skupi gubici u novac i rad vrijeme dok vrše popravke. Stoga je predmet ovog izuma pružiti poboljšanu kutija transportna sustav koji ublažava potrebu za takvim bubrega pojaseva skupštine.

Konačno, kada se vode vrlo širokim okvirima, oni imaju tendenciju da se saviti pod vlastitom težinom. To može uzrokovati ometanje i također otpustite ljepilo pečat između dva Presavijeni rubovi okvira. Stoga je predmet ovog izuma pružiti okvir transportna sustav u okviru poboljšana i pojednostavljena podrška sredstvima.

Ostale objekte i prednosti izum će postalo jasno kako izum opisan u daljnjem tekstu detaljno i s obzirom na pratećim crtežima.