Dom > Vijesti > Sadržaj

Papirnata Displays dizajner i proizvođač u Shenzhen, Kina

Dec 17, 2015

Opće informacije o svim vrstama karton prikaz stoji u Shenzhen Jiehcuang prikazati proizvod co:

Jedinice prikaza brojač (CDU)

Brojač Prikazuje su uglavnom manji od kat stojeće jedinice drži manje proizvodi ali su strateški postavljeni na maloprodaji svrha nabave Brojači privlači pažnju potrošača ako bi platili za svoju robu.

Podne prikaz jedinice (FSDU)

Valovitog kartona podu stojeći prikaza jedinice akt kao dodatna polica za maloprodajnim okruženjima; Mogu se koristiti za jednu ili više različite veličine proizvoda pod iste marke.

Paleta brodarima / paleta Prikazuje

Paleta brodarima ili prodajom jedinice se prikazuje na paletama nekad brod masovne količine proizvoda napunjenu od strane proizvođača izravno u proizvodnu halu i spremno za potrošače koje možete birati u maloprodajnom okruženju.

Baciti smeće / deponij za smeće Prikazuje

Karton deponij kante su samostojeći otvoren Prikazuje često se koristi za male labav proizvodi obično baza se ispisuje uz jednobojnu s izmjenjivim ugovoriti ispisane zaglavlja

Promotivne standee / reklamni Baner

Ne vidim držače su lagani papirnata displays koristi da komunicira marketinška poruka ili promicati određenu marku ili proizvod. Oni mogu biti bilo kojeg oblika obično potpuno tiskana i ogroman tako da uočavanje potencijalnih potrošača.