Dom > Vijesti > Sadržaj

Karton prikaz proizvoda proizvođač najavljuje za opskrbu Akril Pop prikaza & karton Pos prikaz po povoljnim cijenama

Jul 11, 2016


Sa širokim rasponom proizvoda prikaza stavki u njihovom portfelju, Jiechuang prikaz proizvoda Limited je vodeći dobavljač akril i kartona Prikazuje za veliki broj klijenata širom svijeta. Proizvodi su dostupni u raznim varijacijama s nekoliko funkcionalnih prednosti, za prikaz širokog spektra predmeta


Kompanija isporučuje impresivan prikaz raspona, s mnoštvom atraktivnog dizajna. Izrađene od kvalitetne Prozirni akrilni list, Prikazuje dostupni su u raznim izvedbama i veličinama kao i po zahtjevu klijenta. Jasno akril materijala sa LED svjetlima pruža prekrasan proizvod prikaza rješenja za tvrtke. Prikazuje može imati digitalni tisak ili sitotisak ispis za Prilagođeni naziv ili Logotip prisutnost na njima. Pop otkriti je idealno za maloprodaje, super tržištima, izložbe i druge mjesta za prikazivanje, oglašavanje ili marke proizvoda.

Jiechuang prikaz zbirke je istinski svestran s nizom atraktivnih i funkcionalnih dizajn koji može primiti razne proizvode. Pos zasloni imaju ugrađen broj blokova kako bi sigurno i atraktivno vidljive stavke. Klijent tvrtke možete odabrati za proizvodnju OEM/ODM koji omogućava Prilagođeni dizajne jedinstven proizvod prikaza potrebama tvrtke.

Klijent tvrtke možete istražiti svoje countertop prikaza shelfrange koji omogućava fleksibilan i jednostavan način prikazivanja razne predmete. Izrađeni od kvalitetnih materijala i sa oplemenjen smislu dizajniranja, countertop police su jednostavne za instalaciju i staviti stvari prikaz. Te Prikazuje police se lako rukovanje i skladištenje i pomoći tvrtkama brzo prikazati proizvode kada je to potrebno.

Shenzhen Jiechuang prikaza proizvoda Limited nastoji predati odlika i moderan prikaz proizvoda koji može zadovoljiti klijenta promotivne potrebe. Uvid kroz različit otkriti rješenja imaju svog portfelja, možete posjetiti web stranice www.displaystandpop.com

Shenzhen Jiechuang prikaza proizvoda ograničeno

Shenzhen Jiechuang prikaz proizvoda Limited je profesionalni akril i karton prikaz proizvoda proizvođač, iskusni u pružanju OEM/ODM prikaz proizvoda iz vlastite tvornice. Tvornica je opremljena napredne mašine za rezanje, graviranje, poliranje i montiranje zadatke. Prikaz proizvoda su široko pokriva najveći dio laka industrija proizvodi: Kozmetika, kućanski predmeti, odjeća, igračke, namirnice, ukrasi, elektronika i tako dalje. Glavni proizvodi tvrtke su stalci, LED zaslon, countertop polica, deponij regala, okviri za fotografije, držači, kutije itd.