Dom > Vijesti > Sadržaj

Iza demokrata E-mail curenja, američki stručnjaci vidjeti ruski Subplot

Jul 26, 2016

Američki zvaničnik koji učestvuje u istrazi rekao da je inteligencija prikupljene na sjeckanje od demokratskog Nacionalnog odbora (DNC) e-mailove objavio Wikileaks u petak "pokazuje izvan razumne sumnje da je nastala u Rusiji."

Vrijeme uoči Clinton formalnog imenovanja ovog tjedna 8 studenoga predsjednički izbori se postavlja pitanje o tome da liRusijamožda pokuša povrijediti, da pomogne Trump joj Republikanski suparnik, ili za ventilator populistički izjavu protiv etablirane političare kao što je nastojala učiniti diljem Europe u posljednjih nekoliko godina.

"Svakako Rusija je postao majstor u manipulaciju informacijama za svoje strateške ciljeve: svjedok Mjehurić informacije koju su napravili za svoje prijeteće ponašanje u Krimu, Ukrajini i drugdje," rekao je bivši CIA i NSA Redatelj Michael Hayden. " Korak, Međutim, bi stvarno dizati svoju igru."

E-mailove pokazao DNC dužnosnici istražili načine potkopati američki Senator Bernie Sanders' predsjedničke kampanje protiv Clintona i postavljala pitanje hoće li Sanders, koji je Židov, je zapravo ateist.

Ta otkrića potvrđena Sanders' česti naboj stranka igrao Favoriti protiv njega i prekriveno partijske discipline Clinton se nadao Signalizirati Jedinstvo, ne podjele.

PUTINOVA PREPELICU?

Dvije američke inteligencije, govoreći pod uvjetom anonimnosti, dužnosnici hack može biti dio šire kampanje od strane ruskog predsjednika Vladimira Putina za guranje nazad protiv misli da je napor od strane europske unije i NATO-a, vojnih saveza evropske i Sjevernoameričke demokracije, okružuju i oslabiti Rusiju.

Zove jedan od dužnosnika strah "mamurluk" od Putina usluga u KGB, sovjetske obavještajne agencije.

"Uvijek iznova vidimo gurnutiRusijuna koji Putin smatraRusijismrtni neprijatelji," rekao je drugi službenik. "On je aktivno napadaju koju su podržale sad pobunjenicima uSiriji, zujanje brodova i zrakoplova u crnom moru i Baltiku, ne spominju invazijuUkrajinei prisvajanje Crimea. Se to uklapa u okvir."

Unatoč Clinton je kratkotrajan pokušaj državnog tajnika "resetirati" američko-ruskim odnosima nakon što američki predsjednik Barack Obama preuzeo dužnost u 2009, pukotina e-mailove bi oštetiti kandidat Kremlju možda razmisli kao neprijatelj i koristi njezin protivnik, koji je bio prijateljstvo.

Putin optužio Clinton mješanja protesta protiv njegove vladavine nakon prosinca 2011 ruski parlamentarne izbore koji su Okaljani optužbama za prijevaru, rekao je potaknuo "plaćenik" neprijatelji Kremlja kritiziranjem glasova.

"Postavite ton za neke oporbenih aktivista, im je dao signal, čuo taj signal i počeo aktivno raditi," rekao je Putin pristaše.

Pitanje o tvrdnji da je Ruska inteligencija sjeckan DNC za Dobivanje e-mailove, osnivač Wikileaksa Julian Assange izjavio NBC News Richard Engel "Nema nikakvih dokaza za to god" i rekao je "Ovo je diverzija" potisnut Clintona kampanja.

ADUT je TOPLIJE TONEAnalysts rekao jeRusijacilj može biti mnogo šira od jednostavno uplitanje uU.S. Predsjednički izbori.

"To je bruto oversimplification da sugeriše da je Ruska vlada je all-in za Donald Trump," rekao je Andrew Weiss,Rusijaanalitičar Carnegie zaklade za međunarodni mir, Vašingtonski trust mozgova.

"To je uRusijikamate... prikazati uSjedinjenim Državamakao rastrgan pun Narodno nezadovoljstvo, ksenofobije i korupcije na visokoj razini političke", Weiss, rekao je. "To odgovara lijepo u Kremlju standardni narativni Bijelu kuću juri kritiziraju druge bez uzimajući svoju kuću u red."

Ruski vođa može dobro su ohrabrene Trump's komentare na New York Times prošlog tjedna da s njim u Bijeloj kući, NATO možda neće automatski braniti baltičke zemlje koje su nekada bile dio ruski pod vodstvom sovjetskog saveza.

Unatoč javnim Trump Putin razmjene hvale, Eugene Rumer, bivši nacionalni oficir zaRusijei Euroazije, upozorio na postizanju brze zaključke o Putina pogled Trump.

"Možemo reći s određenim stupnjem povjerenja da ne vole Hillary," Rumer rekao. "To je manje jasno da vole Trump, iako tijekom godina Rusi su rekli više vole baviti republikanci – (da) su vrsta tvrdokornih ali oni napraviti ponude."

Je diplomata sa iskustvom rada naRusijuu Kremlju također može biti klađenje Clinton će osvojiti i šalje pucao preko luka.

"Petljaju njoj kao ovo sada stavlja ju na obavijest da su opasni momci koje ona mora biti jako oprezan sa," rekao je diplomat, koji je govorio pod uvjetom anonimnosti.

U.S. inteligencije službenik koji je pregledavanje e-pošte kao dio istrage u njihovo porijeklo je rekao da one e-mailove s opisom ovlasti Nacionalnog demokratskog odbora tuševe na svojim najbogatijih Donatori jastuk ruske priče američkog političkog sustava namještena od strane bogatih i posut korupcije.

"Osim Suprotstavljanje sad priče da je Ruska vlada korumpirani oligarhije, curi iz ove poruke odgovara prilično povoljno Trump je optužbama o namještenom sustav i 'pokvareni Hillary'," rekao je službenik, koji je govorio pod uvjetom anonimnosti kako bi raspravljali o unutrašnjoj politici.

(Izvještavanje od strane Mark Hosenball, Marija Magdalena Muhameda i John Walcott.; Dodatni izvještavanje od strane Jonathan Landay; Pisanje Marija Magdalena Muhamed; Uređivanje John Walcott i Howard Goller)