Dom > Vijesti > Sadržaj

Arizona glasanje na legalizaciju marihuane u studenom

Aug 11, 2016

Inicijativa će se pojaviti na izborima kao prijedlog 205.

Ali kampanja lica još jedna prepreka: legalizira marihuanu neprijatelja traže od Maricopa županije Vrhovnog suda sudac Bacit inicijativu od glasački listić. U parnici, protivnici tvrde legalizira marihuanu zaštitnici su obmanjuju birača u koliko su oni bacanje mjera. Tužbe, donio 13 pojedinaca i grupa, zakazan je za saslušanja u petak.

Prijedlog 205 pita Arizona birača legalizirati marihuanu za Rekreacijsko korištenje i uspostaviti licencirani trgovinama gdje prodaju droge bi se oporezuje, sličan sustavu osnovan Colorada. Između ostalog, regulacija i oporezivanje marihuana zakon će omogućiti odrasli su 21 i starije posjeduju do 1 grama marihuane i rasti do šest biljaka u njihovim domovima.

Arizonans odgovoran Drug politike, koja je donijela tužbu protiv mjera, izjavila je potencijalnih prihoda od Legalizacija prevagnuti potencijalne troškove "loše javne politike," što će utjecati na javno zdravstvo, javnu sigurnost, radno mjesto i obrazovanje.

Pro kampanje je drži na konferenciji za novinare četvrtak kick-off "Da na 205" kampanje "i pogodnosti zamjene marihuane zabrana reguliranog sustava."

"Osamdeset i tri godine prije, Arizona birači odobrili glasački listić mjera ukinuti nije politike Prohibicije alkohola," rekao je J.P. Holyoak, predsjednik Aha na 205 kampanja je u izjavi. "Ovaj studeni, imaćemo priliku završiti jednako katastrofalne politike marihuane zabrana. Prop 205 uspostaviti više razuman sustav u kojem marihuana je regulirana i oporezuje na sličan način o alkoholu."