Dom > Vijesti > Sadržaj

Su bebe kutije odgovor na kraj SIDS?

Jul 11, 2016

Na Dijete okvir ne ciljaju na određeni dio skupine društva. Radi se o Počevši roditeljstvo put je čak i igra otvorena i ne isključujući nikoga,' rekao je gđa Lucas.

Ima Ne samo o okvir - svaki od njih sadrži pjene čvrst madrac i beba roba unutra kao što su spavanje vreća, onesies, teethers, kupka pribor, a organski pranje i podrigivanje odjeću.

' Sve Možemo staviti u okvir ima svrhu, možemo učiniti mnogo istraživanja iza naših proizvoda da biste olakšali potrebu za potrebe zajednice,' rekla je.

MS Lucas je rekao imala je gomilu pozitivnih reakcija od roditelja koji imaju okvir, koji su dostupni on-line počevši od AUD$ 99.

Ona je čak i koristiti okvir za sebe dok je trudna s joj sada jedan-godina-star sin Tobias kazivanje oni stvarno iskorištena okvir i proizvodi uključeni.

Gđa Lucas dodao drugi roditelji su koristili okvir kao ogradicu, uspomena ili igračka kutija.

Kutija je na način da se bave medicinske usluge dostupne u društvu kao što su prenatalne usluge, mame ', dodala je.

Na tvrtka također ima dobrotvorna komponenta koja doniraju kutije do not-for-profit organizacije pomažu socijalno ugroženim obiteljima kojima treba pomoć pozdravljajući novi rođen u Victoria, New South Wales i zapadnoj Australiji.

Tamo Također je edukacijski materijal s je opremljena kutija zove Baby okvir sveučilišta što je online zajednica koje olakšavaju rješavanje novi roditelji imaju puno pitanja.

Jill Zelena generalni direktor istraživanja, zagovaranja i promjena od SIDS- a djecu rekao je od početka njihova sigurno spava kampanja 1991, mora Bio je 80 posto smanjenja SIDS (iznenadna djetinjstva smrti sindrom).

Gospođa Green je rekao da nema formalno provedeno je na bebu kutije.

' (SIDS i djeca) vjerujemo roditeljima da je temelj za njih prilikom kupnje bilo kojeg proizvoda baby, "rekla je.

Ona Dodaje da roditelji trebaju razmišljati o tome da li proizvod žele Kupi sastaje s australski i Novozelandski standarde, i izdržati različite klime širom zemlje.

Gospođa Green je rekao: 'za [[roditelji moraju izvršiti izbor Informirani i ekonomski pogled na stvari."

Ali svi trebaju odlučiti je li sigurno za svoju bebu i pričati svoje zdravstvenim radnicima, dodala je.

Australija je zadnja snimljena statistike stopa smrtnosti koja je bila u 2012 i Našao 3,3 smrti novorođenčadi na 1.000 živorođenih prema Australski zavod za statistiku.

UK ima neke od najvećih stopa smrtnosti u Europi, rang od 22. 50 europskih zemalja, sa 4.19 smrti na 1000 rođenih.

Dr Karen Joash, ginekolog konzultant na Imperial College zdravstvene zaštite Povjerenje, koji je vodeći London beba okvir suđenja, rekao je: ' dugi niz godina UK zaostaje njihove europske kolege reagiraju na smanjenje smrtnosti.

' Ovo kutije i obrazovanje resursa koji sjede uz njih su dokazali kako bi se smanjila stopa smrtnosti u finskoj.

' Nadamo se da ovi rezultati bi mogli biti replicirani u velikoj Britaniji.

Jennifer Clary, Izvršni direktor Baby okvir Co, koja opskrbljuje beba kutije za besplatno je rekao: "Mi jesu oduševljen to osigurati okvire beba povjerenje za UK roditeljima i radujemo se rezultati suđenja."

Na uvođenje beba kutije u finskoj u 1930-ih je mislio da su doprinijeli smanjenju stope smrtnosti u zemlji.

U početku kutije su samo dobili niskim prihodima majkama - prije shema je proširen na uključuje sve obitelji.

Stopa pala je sa 65 smrti novorođenčadi na 1.000 rođenih u 1938 za 2,26 po 1.000 rođenih u 2015.