Dom > Vijesti > Sadržaj

Primjena raznih radova

Jan 13, 2020

1. Pojedinačni bakreni papir: Jedan bakarni papir pripada papiru od čiste drvene celuloze. Jedan bakarni papir je debeo i ima veliku fleksibilnost savijanja. Generalno se ne koristi kao papir za lice, ali kupcu je potrebna konveksnost i osjećaj. Teško kupiti) pojedinačni bakarni papir. Obično se koristi za tiskanje u torbama, obično se može koristiti 230 grama i 250 grama, ali 300 grama, no zbog debljine papira nije lako saviti, osim ako kupac to posebno ne zahtijeva, uglavnom se ne koristi.

2. Dvostruki bakreni papir: Dvostruki bakarni papir pripada papiru od čiste drvene celuloze. Općenito se koristi 157 grama dvostrukog bakrenog papira. Štampanje u četiri boje može se štampati posebnim bojama. Može se podići, ali nije očigledno. Sitotisak. Ako je izbočina očigledna, možete odabrati papir obložen 200 g. Oni koji zahtijevaju dvostrani tisak obično su poznati kao dvostrani bakreni tanjuri, koji se često koriste za poklone za koje je potreban dvostrani tisak, poput poklon kutija i kartona.

3. Zlatni i srebrni karton: bijeli papir od 250 i 300 grama najčešće se koristi kao papir za karton od zlata i srebra. Obloženi papir i bijeli karton mogu se koristiti i za zlatni i srebrni karton. Laserski papir vrsta je zlatne i srebrne kartice. Zlatni karton dijeli se na zlatnu karticu presvučenu aluminijom i zlatnu karticu od aluminijske folije. Zlatna kartica od aluminijumskog filma uglavnom je za sitotisak; ako je ofsetni tisak, uglavnom se koristi zlatna kartica od aluminijske folije. Nakon offset štampe nanosi se sloj folije.

4. Specijalni papir: poklon kutije su obično 120 grama. Specijalni papir obično nije lako ispisati zbog površinske obrade, ali površina je glatka i može se ispisati. Specijalni papir osjetljiv je na vlagu u zraku i lako ga je oboriti. Stoga stopa otpada na tiskani papir iznosi 30-50 listova po otisku. Specijalni papir ima slabu elastičnost, veliku krhkost i ne može se premazati. U kombinaciji s MDF-om lako je uzrokovati pukotine na ivicama.

5. Bijeli kartonski papir: bijeli kartonski papir je određeni udio papirnog drva, obložen slojem bijelog praha na površini papira, uobičajena jednostrana bijela ploča (s jedne strane bijela i siva) i dvostrana bijela daska (obje strane papira su bijele. Raspon težine je između 250 i 400 grama, što je uvećano za 50 grama. Jednostrana bijela ploča često se koristi za izradu poklon-kutija i odjeće papirnih vrećica, a dvostrana bijela ploča često je koristi se za poklon kutije, kutije za majice i torbe. Proizvodnja Cijena je niža od bijelog kartona.

6. Dvostruko ljepljivi papir: uglavnom se koristi za tiskanje knjiga, uglavnom se koristi za oblaganje papira na poklon kutijama visokog razreda, a težina je uglavnom između 50 i 120 grama. Kompanija obično koristi dvostruku ljepljivu traku općenito je oko 80 grama.

image Kontaktirajte nas /   Y naše zadovoljstvo je vrijednost našeg postojanja

Shenzhen JC POP Display Co, Ltd

Kontakt: Wendy (Direktno kliknite na moj email, možete mi pisati)

Skype: display818

Email: pop@displaystandpop.com

Telefon i Whatsapp: +86 17302647686