Dom > Vijesti > Sadržaj

2018 FIFA postolje za prikaz torbi

Mar 13, 2020

2018 FIFA postolje za prikaz torbi


U prosincu 2017., backpacking kompanija u Hong Kongu pretražila je našu kompaniju na Internetu i saznala da smo vrlo profesionalni proizvođač polica s kartonskim policama u Guangdongu. Oduševljeni smo što šaljemo upit i na terminal postavljamo stalak za prikaz ruksaka. Promocija trgovine. U tome je dobra naša kompanija. Putem e-pošte i telefona dobro smo komunicirali s našim kupcima i u potpunosti razumjeli zahtjeve i očekivanja naših kupaca. Naše 9 godina iskustva u dizajniranju naših dizajnera pružili su 3 rješenja našim kupcima. Krajnji kupci odabrali su dvostrane kuke. Ovo postolje za prikaz torbi koristit će se za promociju FIFA 2018 u Rusiji.

Istovremeno su izrazili zabrinutost: jer je stalak za prikaz ruksaka težak, kuka ne može da podnese težinu. Naši dizajneri i prodavači su prvi put predložili plan poboljšanja nakon istraživanja. Kuka ne može da podnese težinu, povezana je sa materijalom same kuke, a povezana je i sa nosivim postoljem. S obzirom na broj postavljenih ruksaka, plastične kuke smo promijenili u kuke od tvrdog metala, materijale nosivih potpornih ploča zamijenili su ekološki prihvatljivijim i tvrđim MDF pločama, a dvije strane učvrstile su plastičnim vijcima kako bi cijeli zaslon bio više stereoskopski. kompaktan. Iako je cijena porasla, kupac se i dalje slaže sa našim planom.


Cijeli promotivni učinak police za prikaz papira treba da odgovara boji i stilu samog proizvoda kako bi se međusobno nadopunjavali. Naša kompanija preporučuje da zaslon za prikaz istakne karakteristike teme i jednostavan i elegantan stil. Nakon dovršetka dvodnevnog modela, učinak je bio vrlo uspješan. Nakon što je primio uzorak, kupac je bio vrlo sretan te je predložio neke detalje kako bi ga izmijenio. Rekao je i da se stalak za ekran mora napuniti ruksakom i trodimenzionalnom vanjskom kutijom za izvoz u Sjedinjene Države. Naša će tvrtka ponovno besplatno dostaviti konačni uzorak i poslati ga Sjedinjenim Državama na potvrdu krajnjem kupcu. Nakon pola mjeseca, završeno je 1000 kompleta narudžbi. Kupac je poslao fotografiju na kojoj je prikazao dućan u prodavaonici i zahvalio nam na profesionalnosti i efikasnosti!