LED svjetlo pomagač papir zaslon

LED svjetlo pomagač papir prikaza proizvoda detalj osnovne Info br. modela: JC-001 zaštitni znak: JC POP PRIKAZ specifikacije: ISO9000/9001/9004/19011:2000 Product Description od posljedica naše promocije i publicitet, to dokazuje da reklama za naš Najviši su POP materijalnih proizvoda...

Detalji o proizvodu

LED svjetlo pomagač papir zaslon

Pojedinosti proizvoda

Osnovni podaci

 

Opis proizvoda

Od posljedica naše promocije i publicitet, to dokazuje da su reklame za naše POP materijalnih proizvoda najviši isplativije od bilo koje druge, to jer naš POP materijalnih proizvoda imaju 8 važnih prednosti:

1. lagan i stabilan: proizveden od strane napredne mehanizirane proizvodnje linije; Vrlo lako popraviti i snabdjevena zajedno za upotrebu; A njegova težina je samo 1 osmi od wight drugih materijala kao što su željezo materijal, drveni materijal i materijal staklo.

2. lijep prikaz efekta: šarene i fin.

3. niske cijene: cijena je samo 1 peti ili manji od drugih materijala.

4. privlačnost: POP materijali su lakše kombinirati s ostalim proizvodima.

5. uljepšati marke zamisliti: ekološki materijali dodati čast naših proizvoda, Internet pokazivanje dobar zamislite naše tvrtke i čine kupcima apsolutno zadovoljni s našim proizvodima.

6. Izraženija ljubimci: mogu se reciklirati i potpuno ili djelomično tako kao sef mnogo resursa.

7. niži troškovi prijevoza: svjetlo, i može preklopiti kako bi se smanjili volumen i oni su lako oštetiti.

8. različite strukture: stil papir zaslon su mutiformity. Mi smo dominantne davatelja u poslovnu liniju u Kini, i ima velike tvornice, želimo mogao posjetite nas uskoro!

 

Jiechuang zaslon je jedan od vodećih pomoćnik Prikazuje proizvođača i dobavljača, naša tvornica može pružiti gosti vodio svjetlo pomagač papir prikaz proizvoda uz dobru cijenu. Ako ste u potrazi za prikaz brandove ili visoke kvalitete proizvoda, slobodno nam se obratite.

Upit