Niske troškove Brown Kraft papirne kese sa svilenim sitotiskom

Niske troškove Brown Kraft papirne torbe sa štampom od sitnog sjaja Proces trgovanja

Detalji o proizvodu

Niske troškove Brown Kraft papirne kese sa svilenim sitotiskom

Proces trgovanja

1.Inquiry-Profesionalna papirna vrećica, kraft papirna vrećica, kotura za pakiranje papira.

2. Potvrdite cenu, vrijeme provedbe, umetničko delo, rok plaćanja itd.

3.Sanxi prodaja šalje Proforma fakturu sa pečatom feikang.

4. Klijent vrši uplatu za depozit i šalje nam potvrdu Banke.

5. Početna faza proizvodnje - obavijestiti klijente da smo dobili uplatu, i napravićemo uzorke prema vašem zahtjevu, poslati vam fotografije ili uzorke kako biste dobili saglasnost. Nakon odobrenja, obaveštavamo da ćemo ugovoriti produkciju i informirati procijenjeno vrijeme.

6. Srednja proizvodnja - pošaljite fotografije papirnu torbu, kraft papirnu torbu, torbu za pakovanje papira da biste prikazali proizvodnu liniju u kojoj možete videti svoje proizvode. Ponovo potvrdite procenjeno vreme isporuke.

7. Fotografije za završnu produkciju - proizvodi za masovnu proizvodnju i papirnu vrećicu, kraft papirnu vreću, uzorke za pakovanje vreće za papir će vam poslati na odobrenje. Takođe možete organizovati inspekciju treće strane.

8. Klijenti vrše uplatu za balans i slobode.

9. Naredba se može reći "završiti" kada primite papirnu vreću, torbu za kraft papir, torbu za pakovanje i zadovoljavate s njima.

10.Feedback za Feikang o papirnati vrećici, vrećicu za kraft papir, kutiju za vreću za papir, kvalitet, servis, povratak na tržište i prijedlog. I možemo učiniti bolje.

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača kraft papirnih kesa, naša fabrika može pružiti kupcima niske troškove kraft papirne kese sa sjajnim proizvodima za sito štampu s dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit