Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Poreklo Pop Kartonskog displeja stoji

Sep 07, 2018Pop kartonske displejske postolje / stalci, uglavnom izrađeni od valovitog papira i sivog kartičnog papira (takođe poznatog kao CCNB), prvi se pojavljuju u Evropi i Severnoj Americi, koji se široko primenjuju u prehrambenoj industriji, kozmetičkoj industriji, industriji električne aparata i alkoholu industrija.

008.jpg Većina zapadnih kompanija otkrila je da mogu pokazati korporativni nivo istraživanja i razvoja u međuvremenu povećati performanse prodaje ako se kartonski displej stavi kao reklamni alati. Kao rezultat toga, korisnici i proizvođači pop kartonskog displeja se brzo povećavaju.


U korak sa brzim razvojem privrede i snažnijom ekološkom svesnošću korporacija i potrošača, kartonski displej postepeno zamenjuje druge tipove pop prikaznih postolja i postaje univerzalni na tržištu terminalnih prodaja. Razlog za takvu promenu je što zapadni potrošači nemaju povjerenja u televizijsku reklamu.


U SAD gledaoci mogu da odluče da ne gledaju reklamu tako što ih filtriraju. Stoga, sve više kompanija neće preuzeti TV reklamu kao glavni promotivni mediji. Umesto toga, oni posvećuju više pažnje pop-kartonskom displeju na tržištu prodaje terminala i stavljaju visoku premiju na takav promotivni alat u supermarketima.


Slijedeće slike su tipični kartonski prikazni štandovi unutar ad industrije. Piši mi ( sales01@displaystandpop.com ) ako vam je potrebno više detalja.
013.jpg QQ图片20180827161117.jpg QQ图片20180808140956.jpg 029.jpgKathy Ni

7. septembra 2018