Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Dobavljač Akril Pop prikaza u Shenzhen, Kina

Jul 04, 2016

Shenzhen Jiechuang prikaz proizvoda co, doo je vodeći dobavljač akril pop prikaza stoji u Kini, iskusni u pružanju OEM/ODM prikaz proizvoda iz vlastite tvornice. Tvornica je opremljena napredne mašine za rezanje, graviranje, poliranje i montiranje zadatke.

Izrađene od kvalitetne Prozirni akrilni list, zasloni su dostupna u različitim izvedbama i veličinama kao i po zahtjevu klijenta.

Akril pop zaslon je idealno za maloprodaje, super tržištima, izložbe i druga mjesta za prikazivanje, oglašavanje ili marke proizvoda.

Jasno akril materijala sa LED svjetlima pruža prekrasan proizvod prikaza rješenja za tvrtke. Prikazuje može imati digitalni tisak ili sitotisak ispis za Prilagođeni naziv ili Logotip prisutnost na njima.

Akrilni prikaza proizvodi su široko pokriva najveći dio laka industrija proizvodi: Kozmetika, kućanski predmeti, odjeća, igračke, namirnice, ukrasi, elektronika i tako dalje. Glavni proizvodi tvrtke su stalci, LED zaslon, countertop polica, deponij regala, okviri za fotografije, držači, kutije itd.

Tvrtka: Shenzhen Jiechuang prikaza proizvoda co, doo

Adresa: 7 zgrada, zona D, Liantang industrijskih područja, Shangcun, Gongming grad, Guangming District, Shenzhen, Kina
Telefona: 86-755-82594499

Id e-pošte: pop@displaystandpop.com

Web stranica: www.displaystandpop.com www.cardboarddisplay8.com

www.cardboardstandsdisplay.com