Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Boja pakiranje dizajn vještine da shvati na

Jan 26, 2015

Boja ambalaže tehnike treba imati na umu sljedeće točke: prvo pobrinuti za odnos između boje i materijali za pakiranje; druga je kontrast boja i boja njihov odnos. Ove dvije točke su ključ za korištenje boja.

(A) briga

Zatim, kao odnos između boja i uzeti briga za pakiranje pričamo o tome? Uglavnom putem vanjskog pakiranja boje mogu otkriti unutarnje ambalaže stavke ili čišćenja. Ljudi će se moći vidjeti pakiranje vidi ili da u osnovi razlog zašto unutarnje pakiranje. Za ovaj problem, sam rekao mnogo puta preko u prošlom članku, ali ako idemo u dućan za Učitavanje je vidio mnogo robe i nije uspio da odražava to takav odnos njegu. Idi izvan prema unutra tako da potrošači mogu se sjetiti zašto stvari pakirane robe. Naravno, to nije za prodaje proizvoda igrati aktivnu ulogu u promociji. Normalne vanjske ambalaže boje bi trebao biti tako s različitim stupnjevima sigurnosti karakteristika;

(1) napredak u industriji hrane pakiranje svoje normalne boje primarne boje žuta, roza to izraziti daje osjećaj topline i bliskosti. Naravno, čaj, sa puno zelene, pića, s mnogo zeleni i plavi, vino, kolači s velikim crvenim puno, puno dječje hrane, kozmetike kategorija ruža njegova normalna boja uglavnom primarne boje roza, roza i bijela, svijetlo zelena, svjetlo plava, tamno smeđe kao mnogo, kako bi istaknuli fantastičan topla i elegantna odjeća obuća i mnogo više tamno zelena , tamno plava, smeđa ili siva što više istaknuti mirno težine i elegantne ljepotice.