Visokokvalitetni akrilni ekran

Acrylic Display, Stand Stand, Acrylic Holder proizvođač / snabdevač u Kini, nudi Plastic PMMA High Transparency akrilni displej, Plastic PMMA Akrilna ploča i Akrilna ploča za oglašavanje znak, PMMA Akrilna ogledala list producent i tako dalje.

Detalji o proizvodu
Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača kartonskih displeja, naša fabrika može pružiti kupcima visokokvalitetne proizvode za akrilni prikaz s dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Osnovne informacije


opis proizvoda

Prilagođeni plastični akrilni displej:

Zašto odabrati akril:
1. Visoko providno, sjajno i glatko
Proširi svetlosti do 92% do 93%, a poznat je po "Plastični kristal"; A skoro ne utiče na debljinu akrilne ploče; Dakle, akrilna kutija / akrilna torbica je idealna za prikaz vaših proizvoda, naročito kozmetike i nakita.

2. Snažni i čvrst akrilni štand
Otpornost na udare akrilne kutije je 16 puta veća od običnog stakla (akril je korišćen kao vazdušni vetar
Štit za vrijeme Worldwar 2, a takođe se koristi u ogledalu rezervoara zbog gore navedenih 2 osobina. )

3. Light weight nakit
Torbica za akrilatne tegove teži oko polovine običnog stakla i 43% aluminijuma, tako da košta manje za transport, i bezbedna za decu tokom upotrebe.

4. Jednostavan za čišćenje nakita
Da biste očistili akrilatni ekran, jednostavno je potreban komad mekane pamučne tkanine i neke sapunske vode.

5. Odlična vremenska brzina; Anti-Uv, žućkasto otporan
Akril se može prilagoditi prirodnom okruženju, čak i dugo vremena na sunčevoj svetlosti, vjetru i kiši, akril ne promjenjuje njene osobine, dobre antiaging osobine i može se koristiti dugo na otvorenom bez ikakve promjene.

6. Ne-otrovna, zaštitna sredina
Akrilni proizvod je bezopasan za vaše zdravlje čak i ako ste izloženi akrilnim proizvodima na duži rok; I može se reciklirati.

Upit