Preklop kozmetika poklon pakiranja kutija s magnetom

Preklop kozmetika poklon pakiranja kutija s magnetom je napravio sa prilagođene umjetnina i dimenzija, može imati EVA/vrećica/saten kao umetak. To je proizvoditi sa hign kvalitetom i pogodna za paket odjeća, kosa, kozmetika, pokloni, cvijet i tako dalje.

Detalji o proizvodu

Preklop kozmetika poklon pakiranja kutija s magnetom


Osnovni podaci  

Proizvodi: Sklopivi kozmetika poklon pakiranja kutija s magnetom

Ključne riječi: magnetska kutija; odjeću; kosa; kozmetika; darovi; cvijet, i tako dalje.

Materijali:karton + umjetnost papira

Ispis:CMYK 4C Sitotiska, Pantone ispisom, Tintni ispis (za uzorak)

Završna obrada:Sjajilo/Matt Laminacija, reljefni tisak/Debossing; UV premaz. itd

Način upotrebe:Paket odjeće; kosa; kozmetika; darovi; cvijet, i tako dalje.

Uzorak vrijeme:3-5 dana

Vrijeme proizvodnje: 12-15 od 15 dana, denpends na količini

Veličina: Mjerna prilagođeno

Boja: prilagođeno

Uzorak izrade: 3 dana


Karakteristike proizvoda

  1. Ekološki:Koristimo 100% reciklirajućeg materijala za okvir da biste korištenjem ovog okvira je ekološki prijateljski. Tako gosti će lako nndertake njihova društvena odgovornost kada se okvir.

  2. Ušteda prostora:Ovaj okvir može biti omotane u list. Na taj način otpreme trošak uvelike spremaju se tijekom prijevoza.

  3. Personalizirani dizajn:Okvir bi se s prilagođene ispisa umjetničko djelo tako osobina tog kupca proizvoda, ideja i tvrtke brand kulture mogao biti dobro predstavili kroz okvir.

  4. Po mjeri:Okvir također će s točne dimenzije koja je odlučila prema kupca proizvod veličine i oblika, kako bi bili sigurni okvir za pakiranje je 100% pogodan za proizvode.


Kontaktirajte Me za više detalja

Kathy Ni

sales01@displaystandpop.com

Skype: display828

   


Pokazivanje proizvoda poklon pakiranja kutija


hot stamped cardboard gift box for bracelet17_0cardboard watch box1229


Pregled kompanije

SHENZHEN JC POP prikazati CO., LTD. je vodeća tvrtka specijalizirana za proizvodnju kartona stalci, pop prikazuje, kartonske kutije, papirnate vrećice i proizvoda od papira za nakit, sat, kozmetičke, oku-naočale, čaj, cigaru i vina itd.

Naša tvornica pronađen je u 2007, oslanjajući se na profesionalne tehnologije, zadovoljavajuće usluge, inovativni koncept i praktični stav, naše proizvode naredbu spreman na tržištu u Europi, USA, Japanu i Bliskom istoku itd.

U ovom trenutku, JC prostire se na površini od preko 9.000 četvornih metara, postojeće osoblje više od 200 ljudi. Također smo obišli ISO9001 sustav kvalitete.


QQ图片20170704115753


K


Jiechuang zaslon je jedan od vodećih poklon kutije proizvođača i dobavljača, naša tvornica može pružiti gosti preklop kozmetika poklon pakiranja kutija s magnetom proizvoda uz dobru cijenu. Ako ste u potrazi za prikaz brandove ili visoke kvalitete proizvoda, slobodno nam se obratite.
Upit