Kat kartonske pločice sa kukama, prilagođeni najnoviji reciklažni pop kartonski karton sa kukama

Kat Kartonska ploča sa kukama, prilagođena najnovija reciklaža Pop Kartonski displej sa kukovima Osnovne informacije Model: JC-B035 Materijal: Papir Ključne riječi: Kukice za papir Stalci Dimenzije: Prilagodljivo Površina: Glossy Coated Štampanje: 4c ofsetno štampanje Prilagođeno: Da, Robna marka: JC ...

Detalji o proizvodu

Kat kartonske pločice sa kukama, prilagođeni najnoviji reciklažni pop kartonski karton sa kukama

Osnovne informacije

Model br .: JC-B035
Materijal: Papir
Ključne riječi: Postolja za papirne kutije
Dimenzije: Prilagodljivo
Površine: sjajni premaz
Štampanje: 4c Offset Printing
Prilagođeno: Da, proizvedeno po meri
Zaštitni znak: JC
Specifikacija: Prilagodljiv
Porijeklo: Šenžen, Kina
Šifra: 48191000

opis proizvoda

Stojalo za plakat, postolje za postavljanje na ploči, podno postolje, postolje za ploču na ploči, POP stojalo za postolje, poklopac za POP grafičke table, postolje za POP grafičke kartice, postolje za plakete POP, stojalo za POS ploču, postolje za kasete za kartone, Papirna kartonska postolja, postolje za papir, postolje za indirektno postavljanje papira, postolje za candy display, postolje za kozmetičke ekrane.

Kartonska postojna postolja, postolje za POP / POS zaslone (HD1219A) napravljeno je 100% recikliranim talasastim kartonskim materijalom, sa oblikom prikaza na postolju.
Primena: Elektronika, rasveta, roba kozmetika, medicina, hrana, odeća, igračka, papira, nameštaj, arhitektonski ornament, poklon kofera i druga polja.

Opis:
Kartonski displeji, Kartonski štandovi izrađeni su od 100% recikliranog valovitog kartona, koji je ekološki prihvatljiv i eko-troškovni materijal, pod odličnim dizajnom, mogu se preseći u praktično praktični oblik, sa policama, pladanjima i šalterom za postavljanje proizvoda , takođe dolazeći s punim kolor štampanjem kako bi vaši proizvodi bili uglavnom atraktivni. Dakle, kartonski displeji su najbolji prodavci u promociji prodaje uz atraktivno oglašavanje oko supermarketa, prodavnica maloprodaje itd.

Aplikacije:
1. Za lokacije prikaza supermarketa, prodajne prodavnice, tačke trgovine prodavnica, prodavnica, izložbi, reklamnih i promotivnih artikala.
2. Za aplikativne industrije bombona i čokolade, kozmetike, odjeće, proizvoda za bebe, baterije i punjača, hrane i grickalica, pića i pića i vina, kafa i čaja, knjiga i CD-a i kartica i časopisa, mobilnih telefona i slušalica, Upaljači, Elektronika, Pokloni i premije, Naočare, Proizvodi za domaćinstvo, LED i svetla, Kancelarija i škola, Proizvodi za kućne ljubimce, Pharamcy & Medicine, Čarape i obuća, Sportski proizvodi, Igračke Proizvodi, itd za više od 22 industrije.


Molimo provjerite našu web stranicu: www.bcdisplay.cn
Ako želite više detalja.
Kontakt: gospođa Karena

Materijal

350g CNB + K5 +, 300g CNNB A5, A3 valovitog kartona

Štampanje

4C / 3C / 2C / 1C / 0C offset štampa

Gotovi površina

Sjajno / mat lak, sjajno / mat lakiranje, UV, poliranje, ulje

Umrijeti

Shenzhen B & C Display Co, Ltd

MOQ

Mi smo dobrodošli bilo koju količinu kao MOQ

Sample Time

U roku od 3 dana

Vrijeme dostave

10-15 dana

Pakovanje

Ploska ploča, koja se odvija sa proizvodima

Prednosti

Najmanji trošak najveće reklame

Uslovi plaćanja

T / T, Paypal, Western Union
Kontakt osoba: Cherry Jiang

     Email:   pop@displaystandpop.com

  Whatsapp: 0086 18617114998

      Skype: display818

Telefon: 0086 18617114998

Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača Peg Hook Displays, naša fabrika može pružiti kupcima podne kartonske displeje sa kukovima, prilagođena najnovijim pop kartaškim displejima koji se mogu reciklirati sa kukovima proizvode sa dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit