Dom > ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Pitanje: 1. kako da počnemo surađivati?

A: Naše Prikazuje prilagođene, obično Krećemo od dizajn strukture i veličine za kupce. U ovoj fazi kupac treba da nam kažeš glavnu ideju o tome gdje prikaz bude smještena, na podu, ploča ili objesiti na zid. I recite nam detaljne informacije proizvoda (veličina, težina, kako prostor) ili ako je moguće Pošaljite nekoliko uzoraka proizvoda za dizajn.

P: 2. Možete li nam pomoći s umjetničko djelo?

A: Obično je kupca koji čine umjetničko djelo po sebi, ako kupac ima poteškoća ili nemaju dizajnera za napraviti umjetničko djelo, možemo im pomoći sve dok nas oni nude ilustracije osnovni sastojak. Slijedeći će biti boja uzorka prije masovne proizvodnje.

Pitanje: 3. nudite li uzorak?

A: Da, možemo ponuditi prazan uzorak ili šareni uzorak po Tintni ispis, to je uglavnom za kupce da provjeri dimenzije, kvaliteta papira, težine podržava sposobnost.

Pitanje: 4. koliko dugo je potrebno kako bi uzorak?

A: Prazan uzorak treba 1 do 3 dan, boja uzorak treba 3-5 dan.

Pitanje: 5. kako naplatiti za uzorak?

A: Obično naplaćujemo malu sumu novca za izradu uzorka, samo dovoljno pokriće troškova. Ne će posjedovati novac na stvaranje uzorka. Kada se narudžba je potvrđena, uzorak naboj može se odbiti od ukupne vrijednosti naloga.

P: 6. možemo koristiti boju uzorka po Tintni ispis provjeriti boju u masovnu proizvodnju?

A: Nema, jer proces Tintni ispis je potpuno drugačiji od sitotiska u masovnu proizvodnju. Boja će se razlikovati od boje u masovnu proizvodnju. Ako kupci žele vidjeti kako boja će izgledati u masovnu proizvodnju, ponudit ćemo kupca A3 ili A4 veličine ispisa dokaz koji je 90% uz boju u masovnu proizvodnju.

P: 7. kako brod uzorak?

A: Obično šaljemo putem DHL, UPS, FedEx ili TNT. I courier naknade plaća kupac protiv dolaska. Ako kupac nema kurir A/C, da pomognemo kupci pronaći najekonomičniji kurirske usluge agenta, i onda kupac plati kurir naboj, uplati kurir agenta. Ne brini, teret će biti potpuno napunjenom treća strana, to je špediter.

Pitanje: 8.What je vremena protoka za masovne narudžbe? I uvjeti plaćanja?

A:  O 15-20days nakon što depozit dosegne naš račun po TT, 40% od ukupnog iznosa kao depozit. Nakon robe završio i provjeriti od strane kupaca, 60% ravnoteže potrebno platiti onda, koji je prije isporuke.

P: 9. kako pokazati gosti postupke za sastavljanje karton prikaz?

A:   Nudimo montažne instrukcije po liniju ili slike. Ako je kupac još uvijek teško nakon pregleda sastavljanje uputa, ponudit ćemo video pokazati kupca jasno o korak po korak.