Prilagodite ekran za kartonsku karticu sa sklopom LCD ekrana

Prilagodite displej za kartone sa LCD displejom, prikazom brojača kartona, LCD ekranom, ekranom za promociju očiju, jednostavno sklapati

Detalji o proizvodu

Prilagodite displej kartona sa LCD ekranomKartonska kutija za prikazivanje, 100% reciklaža, nudimo besplatan cjenik, 3D vizuelni prikazi osiguravaju da proizvod može biti najbolji prije pripreme.

Ključne specifikacije:

Naziv proizvoda : kartonski brojač sa LCD ekranom


Kataloški broj : JC-CT1126


Dodatna oprema : 7-inčni LCD Viedo plejer


Materijal:   3 00gs papir za premazivanje, BC-flauta, tj. Čvrsti valoviti papir, karton, papir, slonovi papir, materijali koji se mogu reciklirati (ili kao zahtev)

 

Utovarno-težina: uglavnom više od 30 kilograma u težini, tip ojačanja može učitati 60 kg. Životni vek je 4-8 mjeseci. A za veliki prikaz paleta, nosivost je 200kg.

 

Veličina: Naša normalna veličina za samostojeći prikaz je W 30cm XD 30cm XH 45cm. Ali imamo dizajniranje odeljenja za projektovanje konstrukcija i planiranje aviona, profesionalnu grafiku i konstrukcijski dizajn.

 

Stil: preklopiva, lako se uklanja, montira, nosi i čuva. za kartone, gotovo svi modeli mogu biti sklopivi, što je mnogo ekonomično za transport i nošenje. . Da omogućimo dobavljače i direktno transportujemo sa mesta utovara do završne prodajne stanice nepotrošene prodaje, štednju u ponovnom pakiranju troškova

 

Colo r: Štampanje: ofset 4-bojno štampanje. ili prazno (može se prilagoditi) Post-tretman: sjaj, laminiranje, tačka. UV, utiskivanje, štancanje, vodootpornost


Osnovne konkurentske prednosti:

Zemlja porijekla

Ponuđeni distributeri

Iskusno osoblje

Oblik A

Zeleni proizvod

Garancija / garancija

Međunarodna saglasnost

Vojne specifikacije

Pakovanje

Kvalitetne saglasnosti

Prihvaćene male narudžbine


Detalji plaćanja:

Način plaćanja: T / T, Paypal, Western Union

Minimalna narudžba: 100 komada


Detalji isporuke:

FOB Luka: Šenžen Kina

Vrijeme vođenja: 10-15 radnih danaŽelećemo da nas kontaktišemo

Ruby Chung

E-mail: pop@displaystandpop.com

Telefon / Whatsapp: +86 17302647686

Skype: display818

counter display with LCD viedo player

LCD counter display


Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača Counter Displays-a, naša fabrika može pružiti kupcima prilagođavanje displeja za kartone sa LCD displejima za montažu s dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.
Upit