Vinarska etiketa, štampanje naljepnica sa papirnim ili plastičnim materijalom

Štampa na etiketi, nalepnice na rolni, proizvođač / dobavljač vina u Kini, koji nude Custom Wine Label, Štampanje naljepnica sa papirnim ili plastičnim materijalom, pravimo i kutije za pakovanje vina, kao što su kvadratne kutije, kutije za cilindar i tako dalje.

Detalji o proizvodu
Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i dobavljaca naljepnih naljepnica, naša fabrika može pružiti kupcima prilagođenu vinsku etiketu, štampanje naljepnica s proizvodima od papira ili plastičnih materijala s dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Osnovne informacije

opis proizvoda

Vinarska etiketa, štampanje naljepnica sa papirnim ili plastičnim materijalom

Materijal: Papir, PVC, PE, PP, Nontoksik, Materijal prilagođen Evironmentu.
Boja: CMYK, Pantone.
veličina: Prilagođena veličina
Završiti: Sjaj / mat laminacija; Sjaj / mat lak; UV;
Funkcija: Stalno ili uklanjivo lepilo; Visoko i nisko temperaturno pogodno lepilo.
Upotreba: Koriste se u svim vrstama industrije kao što su hrana, lekovi, elektronski proizvodi, hemijski proizvodi, pivo, vino itd

Naša prednost:

1. Konkurentna cijena

Mi smo direktni proizvođač i nudimo uslugu sa najvišim nivoom. Imamo kompletan set automatske mašine i proizvodne linije za proizvodnju kutija za knjige i papirnu ambalažu i etikete i kartice. Mi možemo dobro kontrolisati troškove proizvodnje i uštedjeti više troškova za vaše kupce.

2. Tačno vreme rada

Garantujemo tačno vrijeme rada i izaberite idealno rešenje za transport kao trenutni zahtev kao i naš kupac. Možemo napraviti pošiljku serije kao poseban zahtev klijenta.

3. Strogo kontrola kvaliteta

Imamo puni i zreli sistem kontrole kvaliteta od procesa uzorka do gotovog naloga. Robu treba provjeriti prije isporuke. Mi možemo garantovati da se roba kvalifikovana za robu može dobiti na ili iznad 98%.

4. Usluge nakon prodaje

Trebali bi pratiti pošto je roba poslata. Pls me obavesti ako postoji bilo kakav problem kvaliteta. Pls odnese fotografiju za nas i trudićemo se da to rešimo za 3 dana.


Kontakt osoba: Amber Liu
Email: sales01@displaystandpop.com
Tel: +8618979220841
Skype: display828
Web: www.displaystandpop.com

Upit