Kreativno staklo za akrilne naočale

Kreativni akrilni stalak za stakla, individualno prilagođavanje znakova.

Detalji o proizvodu


Kreativni akrilni stalak za stakla, individualno prilagođavanje znakova


Prozor na prozorima naočala je lijep i male veličine, na prozoru je prekrasan ukras, praktičan i lijep.Dizajn i boja regala za prikaz mogu se prilagoditi potrebama klijenta, udovoljavati potrebama različitih kupaca.

Poštovani kupci: naše pakiranje, napunjeno pjenom svuda, sigurno je i pouzdano kako bi se spriječilo prskanje i trenje na putu, kako bi se u najvećoj mjeri izbjegao transportni rizik.


imageimage


Police za narukvicu, polica za akrilnu kutiju, polica za prikaz šminke u boji, polica za usne, prozirna polica, kozmetička polica, polica za nakit, polica za prikaz duhana i vina, polica za naočale, sat, polica za kutije sa slatkišima, izbornik, kutija za kartice prikazivačka polica prilagođena svakoj industriji.

1. Elektronske (IT) police za displej: polica za mobilni telefon, polica za USB disk, polica za displej MP3 / MP4, polica za displeje od pleksiglasa, polica za ekran s digitalnim fotoaparatima, polica za ekran laptopa, polica za prikaz fotoaparata, polica za displej sa daljinskim upravljačem ACRYLIC, kutija za baterije, slika vitrina, monopolski ormar, itd.

2. Dekoracije s policama ukrasa: ukrasi od pleksiglasa, natpisi sa svojstvima, panoi, ploče za slike, kutije za tkivo itd.

3. Izložba polica za duhan I travnata vina: polica za duhan, plastična kutija za cigarete, polica za vino, kutija za vino, marka od akrilnih alkoholnih pića, trokutasti decca, ormar za duhan i vino monopol.

4. Potrošni priručnik za prikaz kategorije kategorije: polica za informacije, polica za olovke, cipele, naočale, polica za prikaz sata, držač posjetnica, držač pribora, akrilni držač kalendara za stolove.

5. Izložbeni polica za ženske proizvode: izložbena polica za kozmetiku i proizvode za njegu kože, kutija za nakit, rekviziti za nakit, polica za izlaganje nakita, izložbeni ormar za monopol.

6. Butik polica polica: faza, spremnik za ribu, poput polica, kutija za lijekove, papirni papir, kutija za izložbu lijepih proizvoda, razvodna kartica.

7. Police s kristalnim zanatom: kristalni trofej, kristalni model, kristalna rezbarenje, kristalni ukrasi.

8. Kristalni proizvodi za ljepilo prikazuju policu: obrti s kristalnim ljepilom, originalni proizvodi iznutra.

Stalak za izlaganje hrane · polica za prikaz igračaka · kozmetička polica · farmaceutski prikazi · polica za prikazivanje pića · polica za male proizvode · polica za digitalne uređaje · polica za promociju kulture i sporta · promotivna polica za kuhinju i kupaonicu · polica za promociju dijelova za automobile · polica za prikazivanje alata · Izložbena polica za majke i dojenče.


小 201908071611535787408


image


image Kontaktirajte nas / Vaše zadovoljstvo je vrijednost našeg postojanjaHot Tags: kreativni akrilni stalak za stakla, kineski proizvođači, dobavljači, tvornica, kompanija, brendovi, visokokvalitetni, proizvodi
Upit