Kozmetička poklon paketna kutija

Kozmetički poklon set pakiranje kutija Model br .: JC20160830 Materijal: Karton Materijal Debljina: 0.23mm Tinplate MOQ: 1000PCS Funkcija: Eko-prijateljski i reciklirati Trademark: Klijent & # 8242; s logo Porijeklo: Guangdong, Kina (kopno) Upotreba: Hrana, čaj Tip: Tin Can Packaging Printing: CMYK & ...

Detalji o proizvodu

Kozmetička poklon paketna kutija

 • Model br .: JC20160830

 • Materijal: karton

 • Materijal Debljina: 0.23 mm bijele boje

 • MOQ: 1000PCS

 • Karakteristike: Ekološki prihvatljivi i reciklirani

 • Zaštitni znak: Klijent & # 8242; s logo

 • Porijeklo: Guangdong, Kina (kopno)

 • Upotreba: Hrana, Čaj

 • Tip: Tin Can Packaging

 • Štampanje: CMYK i sjajni lak

 • Oblik: postojeća kalupa

 • Veličina: 335X210xh57mm

 • Specifikacija: ISO9001, FDA, Izvještaji o reviziji, SGS

 • Šifra: 7310299000


opis proizvoda

Tip materijala

0.21,0.23,0.25,0.28,0.30,0.35,0.40mm limena ploča
Debljina limene ploče će zavisiti od zahtjeva kupaca

Mould

1. Imamo oko 500 postojećih kalupa za vas izbor

2. Ako ne dobijemo kalup od strane kupca, potrebno je 15-18 dana da se otvori novi kalup.

Primer
1. postojeći uzorci Besplatno za proveru količine kupca

2.7-10 dana nakon dolaska umetničkog dela i plaćanja, uzorak troškova USD200-500 zavisi od kalupa jednostavan ili složen.

Vrijeme dostave

25-35 dana nakon odobrenja uzorka

Brodska luka

Mi smo najbliži Šenžen, ili do vaših potreba.

MOQ
5000-30000pcs zavisi od veličine

Oblik

Pravokutni, kvadratni, kružni, ovalni, posebni oblik i tako dalje
Upotreba
Za pakovanje, kao što su hrana, kafa, čaj, pokloni, slatkiši, nakit ili drugi proizvodi i biti neponovljena stvar kao poklon i tako dalje
Površinska obrada
Lakiranje, Embossing, Debossing, UV premazivanje, Štampanje, Ofset štampa, Štampanje u gravurama, Štampanje u obliku slova, Silikotisak, Blokiranje vrućeg zlata, Vodeni premaz, Vrelo srebro štampanje, Folije za žigosanje, Sjajno laminiranje, Matt laminacija
Dizajn
Prilagođeni dizajn, OEM, Logo klijenta. Takodje, profesionalni tim dizajnera može dizajnirati za vas, samo mi javite svoju ideju.
FAQ

1. P: Šta je šablon? Da li su štampe odštampane za hranu?

O: Čelik pločica je čelični elektrolitički premazan finim slojem limena za zaštitne limove. Bela pločica je visokokvalitetni sigurnosni materijal za pakovanje hrane. kao što su slatkiši, čokolada itd. Laka hrana je prevučena na unutrašnjoj konzervi kako bi se sprečila korozija i interakcija limenke sa prehrambenim proizvodom i time bila pogodna za skladištenje hrane.

2. P: Kako štampate na limenkama? Da li je odštampan ili odštampan?

O: Metalna dekoracija je ofset štampa koja koristi CMYK boje. Štampa se vrši na velikim metalima, a zatim se urezuje u manji komad za štancanje i formiranje.

3. P: Kako dobiti kopiju proizvoda ili kataloga proizvoda?

O: Naš proizvod i uzorci su besplatni za vas. Imajte na umu da je naša politika da primalac plaća uslugu. Ako je pogodan za vašu kompaniju, molimo vas da nam to potvrdite i da nam navedete ime vaše kompanije, detaljnu adresu, poštanski broj, broj telefona, broj kurirske službe (FedEx, UPS, DHL, TNT itd.). Trudićemo se da vam pomognemo.

4. P: Koja je MOQ za naručivanje?

O: Zbog masovnog štampanja i proizvodnje, minimalna količina narudžbe je otprilike 3000-5000 komada za velike veličine i 10000 komada za malu veličinu kalaj

5. P: Šta je punjenje metala?

A: Uzorak za ispitivanje metala je karakterističan proces za prikaz efekta boje na metalu u odnosu na papir. To je odvojen proces od masovne proizvodnje, a time i koštanje novca.

6. P: Mogu li dobiti cenovnik?

O: Mi ne pružamo spisak našim kupcima. Sve stavke se citiraju pojedinačno. Kao što znamo, cena može biti izvedena sa nekoliko faktora, kao što su debljina materijala, oblik proizvoda, veličina, količina narudžbe, boje za štampu itd. Takođe, cijene materijala se mogu stalno mijenjati. Molimo Vas da nam kažete vaše zahtjeve i naćićemo najbolje rješenje za vas.

7. P: Kako da dizajniram na limove?

O: Pre dizajniranja bilo koje grafike na određenom limenu, mi ćemo dati dimenzionalni raspored za pozicioniranje grafike. Prema kalupu, ove informacije o pozicioniranju su veoma važne kako bi se obezbedilo pravilno postavljanje umetničkih dela na svaku od limova.

8. P: Koje su formate datoteka za umetničke radove prihvatljive?

O: Najpopularniji prihvatljivi softver za dizajn umetničkih dela je CDR i AI. PDF i PSD su takođe dobrodošli. Rezolucija treba biti najmanje 300 dpi. Molimo vas sačuvajte svoje datoteke na CD-u i pošaljite nam preko prepaid servisa i tereta.

9. P: Imate li poseban efekat lakiranja u metalnoj dekoraciji?

O: Pored tradicionalnih sjajnih i mat lakova, možemo ponuditi crep, bore i kruške itd.


Jiechuang Display je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača set kutija, naša fabrika može pružiti kupcima kozmetičke poklon set pakiranje kutije proizvode s dobrom cijenom. Ako tražite brandove ekrana ili proizvode visokog kvaliteta, slobodno nas kontaktirajte.

Upit